Tokom naredna tri dana mnoge veze će započeti sasvim sponatano i na sasvim neoubičajenim mjestima…

Tokom naredna tri dana mnoge veze će započeti sasvim sponatano i na sasvim neoubičajenim mjestima…

5 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom naredna tri : Planetarni raspored dana dovodi vas do faze u kojoj se možete osjećati opušteno u vezi s nekim bliskim. Postoji prilika za produbljivanje i učvršćivanje veze. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekoga zanimljivog, bilo povezanog s poslom, bilo možda dok čekate svoju aromaterapijsku masažu ili najnoviji tretman, ako je jedno od toga moguće. Oboje ćete imati o čemu razgovarati.

 

 

BIK

Možda ćete sresti tu posebnu osobu na iznimno snažnom virtualnom sastanku koji se može ticati financija ili možda preuzimanja tvrtke. Trenutačni nebeski aspekt ukazuje na to da će, iako problemi mogu biti intenzivni, vaš susret biti vrlo harmoničan. Možda ćete kasnije morati pristati na opuštajući razgovor uz večeru i čašu dobrog vina. Ovo bi mogao biti početak mnogih nevjerojatnih večeri koje dolaze.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Obično imate jasan pogled na ono što vam se događa u životu. Imate udaljeniju perspektivu koja vas drži iznad uzavrelog mora emocija u koje su mnogi drugi potpuno uronjeni. Konfiguracija planeta čini vas sretno uključenima u ponovno otkrivanje značenja romantike. Prepustit ćete se danu strasti i slatkih stvari, i uživat ćete u tome!

 

 

RAK

Vaš partner pokazuje posebno strastvenu crtu i čini se da je pun zabave i radosti života. Planetarna konfiguracija ukazuje na to da imate priliku biti iskreni jedni prema drugima i razgovarati na pozitivan način o svojoj budućnosti i svim promjenama koje biste željeli napraviti. Također je vrijeme da oboje izađete i provedete se prekrasno.

 

 

LAV

Mogli biste susresti tu posebnu osobu na nekim nevjerojatnim mjestima. Planetarna konfiguracija ukazuje na to da imate šanse da vam se pogledi sretnu u liječničkoj čekaonici, veterinarskoj ordinaciji ili na poslu. Postojat će osjećaj privlačnosti i osjećaj da se poznajete oduvijek. Ovo bi moglo biti prekrasno, stoga pustite tok.

 

 

DJEVICA

Trenutna konfiguracija planeta omogućuje vam da se izgubite u mislima o voljenoj osobi. Možda ćete se prisjećati određenih vremena koje ste proveli zajedno i razmišljati o vremenima koja tek dolaze. Ali možda je zabavnije okupiti se i otići na romantično mjesto. Gledajte dobar film ili šetajte na neko lijepo mjesto. Zašto zamišljati kada možete imati pravu stvar?

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2