OVIM znacima slijede LIJEPI TRENUTCI i moći će reći da su NAPOKON PRONAŠLI SVOJU SREĆU!

OVIM znacima slijede LIJEPI TRENUTCI i moći će reći da su NAPOKON PRONAŠLI SVOJU SREĆU!

5 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Na tanjuru ćete imati mnogo više nego što ste planirali za ove dane. Sada imate izbor u svojoj trenutnoj vezi, a to je hoćete li je podići na dublju razinu ili možda razmisliti o drugim opcijama za budućnost. Dijeljenje osjećaja i istraživanje vaših ambicija pomoći će vam da pronađete pravu perspektivu i ravnotežu.

 

 

BIK

Ljubav je prilično intenzivna na posebno zemaljski način. Pogledajte svoju zajedničku financijsku situaciju, a također i svoje dublje emocionalne osjećaje jedno prema drugome. Moguće je da ćete morati razgovarati o pitanjima koja će imati prilično snažne posljedice na vaš zajednički život, kao i dubinu vaše strasti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Vaš partner (sadašnji ili budući) da danas bude izuzetno nježan i nježan. Ako ga se inače može zateći kako savjesno ispunjavaju svoje dužnosti, očekujte promjenu kada vam može ponuditi da vas odvede na romantičnu večeru ili da pogledate najnoviji film. Iskoristite ovu priliku da ga uhvatite u najromantičnijem stanju, jer se to ne događa tako često.

 

 

RAK

Afere su potpuno popustljive i vrlo vrijedne. Danas ćeš biti jedan vrlo privlačan i trom lik. Oni iz vaše bliže okoline možda vam neće moći odoljeti, iako su se do sada dobro borili. Ako sumnjate u to što radite, nemojte se miješati – ali sada ste odrasli – zar ne?

 

 

LAV

Bit ćete malo manje distancirani i intelektualni. Možda ćete iz tih tihih kutaka vašeg bića biti izmamljeni u sunčaniju i senzualniju osobnost, onu koja asocira na vruće sparno vrijeme žetve. Imate mnogo više za dobiti ako podijelite svoje najdublje misli sa svim pravim ljudima nego ako budete cool i egzistencijalisti.

 

 

DJEVICA

Ljubav je moćna, potpuno samozadovoljna, a i vrlo divlja. Zapravo, budući da je vaš imidž stalna briga za vas, možda ćete se osjećati uznemireno pri pomisli da vam se kosa zeznuta i izgubi oblik ako se usudite prepustiti strasti. Također postoji šansa da vas potpuno pomete – ako želite!

VAGA

Sada je pravo vrijeme da preispitate neke od svojih ideja i uvjerenja u vezi s trenutnim odnosom. Ako ste bili pod pogrešnim shvaćanjem da se u partnerstvu svode samo tjeskoba, samorazvoj i dijeljenje međusobno manje poželjnih kvaliteta, onda budite spremni biti gurnuti u orgiju smijeha, bezbrižnog milovanja i dobrodušnog uživanja. Znate i ljubav može biti zabavna!

 

 

ŠKORPIJA

Možda bi bilo najbolje da iskoristite današnju energiju za planiranje sjajnog budućeg odmora ili prave avanture sada. Ako je moguće, odlazak s posebnom osobom doista bi ojačao međusobnu vezu. Ako odlučite ići sami, vjerojatno ćete se susresti s nekim tko dijeli puno vaših stvarnih snova, a također i vaš smisao za humor.

 

 

STRIJELAC

Imat ćete vjeru i samopouzdanje da možete izraziti upravo ono što osjećate prema nekom posebnom. Ako možete biti zajedno negdje gdje se možete opustiti i stvarno zabaviti, onda bi ostalo trebalo doći prilično lako. Stvarno ćete imati koristi od spontanog djelovanja i od toga da budete takvi kakvi jeste, radije pokušavate ostaviti dojam.

 

 

JARAC

Odnosi su poput višestrukih vrata u divne nove dimenzije. Oni stvaraju prilike da se krećete u krugovima koji su uzbudljivi i izazovni. Doći će vam se prilika da saznate više o nekome s kim umirete od želje da se zbližite, na posebno ugodan i duboko zadovoljavajući način. Bit ćete oduševljeni onim što otkrijete i sretniji nego ikad što ih imate u blizini.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Ovo su sjajni dani za komunikaciju s novim ljudima. Obećavajuća veza mogla bi započeti kada zatražite pomoć i praktičan savjet o problemu s kojim imate velikih poteškoća. Međutim, tu neće stati, a nakon nekog vremena može vam oboma postati očito koliko osjećaja gajite jedno prema drugome.

 

 

RIBE

Romantika oživljava. Međutim, unatoč svom prekrasnom potencijalu, čini se da će ljubav procvjetati. U dnevnom redu se krije dašak nepotizma, ali i obećanje pomoći u rješavanju velikih problema i obećavajućih pitanja. Ipak, još uvijek postoji nešto posebno slatko i nježno u atmosferi.