RAZGOVOR je KLJUČ rješavanja problema – OVI znaci SAMO RAZGOVOROM mogu izvesti vezu na PRAVI PUT!

RAZGOVOR je KLJUČ rješavanja problema – OVI znaci SAMO RAZGOVOROM mogu izvesti vezu na PRAVI PUT!

3 kolovoza, 2023 0 By Admin

VAGA

Budite spremni na neki duhovit razgovor između vas i nekoga kome ste prirasli srcu. Iskrenost možda nije baš prava riječ, a ipak postoji neki smisao u kojem se oboje borite verbalno kako biste bili sigurni da oboje dobijete ono što znate da zaslužujete. Ali barem ste oboje otvoreni jedno prema drugome – do određene točke!

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete se naći neobično suzdržani u razgovorima s voljenima. Možda imate osjećaj da ne možete sasvim vjerovati svom partneru (sadašnjem ili budućem) da će odgovoriti na nešto što imate za reći na pozitivan i otvoren način. To baš neće pomoći situaciji, a bilo bi bolje da budete iskreni – ako ne prema njemu, onda barem prema sebi.

 

 

STRIJELAC

Imat ćete priliku voditi onaj razgovor s voljenom osobom koji već neko vrijeme namjeravate voditi. Iako ćete možda morati pokriti područje poteškoća između vas, oboje shvaćate da je bitno o tome razgovarati sada, prije nego što se pojave daljnji nesporazumi. Napraviti prvi potez najteži je dio cijelog procesa.

 

 

JARAC

Iako možda u svom srcu znate da ste u pravu, ipak je vrijedno voditi taj razgovor i pobrinuti se da vaš partner (sadašnji ili budući) razumije situaciju. Oboje želite komunicirati na dubljoj razini nego što se samo riječima može nadati. Iako se možda ne vidite oči u oči, možete barem prihvatiti jedno drugo onakvima kakvi jeste.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Vjerojatno ćete biti mnogo tajnovitiji nego što je potrebno u vezi s određenim događajem, što bi moglo utjecati na odnos između vas i voljene osobe. Razgovor je imperativ. Bitno je da oboje dobijete pravu perspektivu na situaciju kako biste razriješili sve daljnje strahove ili napetosti. To je samo kratak korak do većeg razumijevanja između vas oboje.

 

 

RIBE

Razgovor je ovih dana neophodan kako biste povećali stvarnu komunikaciju u vašoj trenutnoj vezi, ali to mora biti prava vrsta razgovora. Nema smisla zataškavati teške detalje kako bi život bio lakši. Oboje morate riješiti suštinski problem. To će zahtijevati više od malo hrabrosti, ali će se dugoročno isplatiti.

Stranice: 1 2