AUGUST DONOSI LJUBAV: U Augustu će se OVA 2 ZNAKA FATALNO ZALJUBITI kao nikad prije

AUGUST DONOSI LJUBAV: U Augustu će se OVA 2 ZNAKA FATALNO ZALJUBITI kao nikad prije

2 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN:

U narednom periodu vaš život će se okrenuti na glavačke, jer vam dolaze dani i situacije na koje nećete moći utjecati. Ne samo što nećete moći utjecati na samu situaciju, nego ni na samu sebe. Život je nepredvidiv, a koliko je zapravo nepredvidiv, imat ćete se prilike i sami uvjeriti u to.

Situacija koja će vam se dogoditi bit će potpuno neočekivana i ostavit će vas iznenađene i zatečene. Promjene koje vas čekaju odnose se na vaš ljubavni život. Te promjene i dešavanja mogle bi se odraziti na vaš cijeli život i život bi vam se mogao okrenuti u potpuno jednom drugom pravcu. Vi ste trenutno u vezi sa kojom ste manje-više zadovoljni. Koliko god da ste zadovoljni ili ne, ne razmišljate o napuštanju partnera i vaše zajedničke veze.

Međutim, u vašem životu će se pojaviti osoba koja će vas potpuno osvojiti. Sa tom osobom razvit ćete prijateljski odnos, ali vi na tu osobu vrlo brzo nećete gledati na prijateljski način nego ćete poželjeti mnogo više. Bez obzira što volite vašeg sadašnjeg partnera, nećete se moći oteti dojmu osobe koju ćete upoznati.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Ta osoba će vama izjaviti ljubav bez obzira što zna da ste u vezi. Vi ćete se zaljubiti kao nikada do sada. Pred vama će biti ogromna odluka. Da li napustiti sadašnju vezu i prepustiti se čarima nove veze ili ostati u vezi, a srcem pripadati drugoj osobi. Što god odlučili, neće vam biti lako.

JARAC:

Vi pomalo gubite nadu u ljubav i da ćete imati nekoga tko će vas istinski i iskreno voljeti onako kako želite i onako kako zaslužujete. Prošlost vas je ranjavala u ljubavi i više niste sigurni da li bi mogli podnijeti još jedno razočaranje i slomljeno srce. Međutim, naredni period će vas zateći sa dešavanjima kojima se sada ni ne nadate, a još manje vjerujete u njih. Život ima velike planove za vas, a to će vam uskoro i dokazati.

Uskoro ćete se uvjeriti da ljubav dođe onda kada ju najmanje očekujete i kada ju najmanje forsirate. U narednom periodu u vaš život ući će jedna osoba. Vi ćete tu osobu upoznati na sasvim neobičnom mjestu i na posve neobičan način. To neće biti mjesta na kojima se obično krećete. Situacija u kojoj ćete se oboje zateći omogućit će vam komunikaciju. To će biti obostrani klik i vi ćete i nakon tog susreta ostati u kontaktu i svakodnevno biti u kontaktu.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Ne samo što ćete se vi zaljubiti kao nikad prije, nego će se i ta osoba zaljubiti u vas. Vi ćete nakon kraćeg vremena započeti ljubavu vezu sa tom osobom. Ta veza i ljubav vratit će vam prije svega samopouzdanje, a onda i sreću i osmjieh na lice. Vratit će vam i vjeru u ljubav koju ste izgubili. To neće biti prolazna veza. Vi ćete dugo uživati u toj ljubavnoj priči i romasi.