DNEVNI HOROSKOP za 2. August: Raku će biti potrebna POMOĆ, Djevica i Ribe će imati SRETAN DAN, Vagi i Škorpiji NEĆE BITI LAKO…

DNEVNI HOROSKOP za 2. August: Raku će biti potrebna POMOĆ, Djevica i Ribe će imati SRETAN DAN, Vagi i Škorpiji NEĆE BITI LAKO…

31 srpnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Dajte glas svojim iskrenim mišljenjima, ali nemojte podići glas. Usredotočite se na ono što treba usavršiti kako bi se unijela promjena, a ne pokušavajte izbrisati staru prljavštinu! Bolja opcija u ovom trenutku je izbjegavati sukobe s ljudima s kojima živite, a ne pokušavati se nositi s njima.

 

BIK

Dnevni horoskop: Danas se osjećate prilično neorganizirano i kaotično. Vaše misli danas imaju tendenciju da teku u više smjerova. Rezultat je da danas nećete moći završiti nijedan projekt. Morate se usredotočiti. Pokušajte s mentalnom vježbom i nemojte se savjetovati s drugim ljudima jer bi vas kontradiktorni savjeti još više zbunili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Netko tko vam je drag susreće se s poteškoćama i danas ćete morati prisluškivati ​​suosjećajno. Velike su šanse da ćete se na kraju osjećati nestrpljivim i frustriranim problemima te osobe, ali od vitalnog je značaja da pružite podršku bez kritike. To može utjecati na vrlo važno prijateljstvo ili čak partnerstvo u vašem životu.

 

RAK

Dnevni horoskop: Potrebna vam je pomoć i što prije to shvatite, to bolje. Pravovremeni poziv prijatelju ili mentoru može uvelike pomoći u uspostavljanju vašeg duševnog mira i položaja u životu. Promjene kojima ste se opirali počet će imati više smisla i vi ćete započeti proces implementacije tih promjena. Ne dopustite da vaš ego stane na put praktičnoj potrebi.

 

LAV

Možete razgovarati o nekoliko važnih pitanja sa svojim rođacima. Pokušajte biti ljubazni u svojim razgovorima. Ako se ne možete nositi s bilo kojom situacijom, ostavite je za sada umjesto da pretjerujete. Dolazite na okupljanja u večernjim satima ako želite razvedriti raspoloženje.

 

DJEVICA

Dnevni horoskop:  Pa, danas je sretan dan za vas. Iznenađujete sebe i druge svojom sposobnošću rješavanja problema. Ostavit ćete svoje uredske kolege impresionirani. Vaše će povjerenje biti visoko i možda će vam se ponuditi novi projekt. Osjećajte se sretni i slavite s voljenima. Danas bi vas mogao posjetiti prijatelj. Možda ćete uživati ​​u danu ispunjenom zabavom.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2