Jedan zodijak je u vezi, ali NIJE SRETAN – vrijeme je za raskid, a OVAJ znak će saznati da ga BIVŠA LJUBAV želi nazad…

Jedan zodijak je u vezi, ali NIJE SRETAN – vrijeme je za raskid, a OVAJ znak će saznati da ga BIVŠA LJUBAV želi nazad…

9 srpnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Možda ćete morati napraviti izbor između toga da budete pretjerano izbirljivi i odlučni da napravite rupe u svemu što se vaš voljeni usudi učiniti ili reći ili promijeniti svoj stav. Promjena je doista u zraku i možete maksimalno iskoristiti ovu priliku da promijenite način na koji doživljavate svoju trenutnu vezu. Samo naprijed – budi fin!

 

 

BIK

Bilo bi dobro da se udubite u duboke i duboke misli o određenoj bliskoj vezi. Promjena i transformacija mogu se činiti pomalo zastrašujućim i nesigurnim konceptima, ali također mogu ukazivati ​​na novu fazu u vašem partnerskom (trenutnom ili budućem) brodu koja bi mogla ponovno stvoriti osjećaj magije koji ste osjetili na samom početku. Samo ovaj put imate duboko razumijevanje međusobnih dobrih i loših strana.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Vaša uvjerenja o određenoj bliskoj vezi danas mogu doživjeti transformaciju. Ako ste imali određene fantazije i ideje koje se zapravo ne temelje na istini situacije kakva jest, tada vas možda čeka neka vrsta grubog buđenja. Ako možete dopustiti da stvari budu onakve kakve jesu – moglo bi vas dočekati ugodno iznenađenje.

 

 

RAK

Više od nekoliko problema s egom vjerojatno će biti dio pogodbe ako ne obratite pozornost na to kako formulirate određene zahtjeve. Mogli biste doživjeti svog partnera kao mnogo tiranije nego što ste ikada namjeravali biti. Možda se iza pogreške krije prekid komunikacije, ali autentično dijeljenje od srca do srca brzo će donijeti rješenje.

 

 

LAV

Nije dobro prikrivati ​​svoju tugu ili tjeskobu iza mnoštva bolesti umjesto da svom partneru kažete što vam je stvarno na umu. Osjećat ćete se kao da se sakrijete ili iza onoga što će biti sporna glavobolja. Ono što stvarno trebate učiniti je izraziti određene osjećaje koje ste se jako potrudili sakriti. To više nije mudro činiti.

 

 

DJEVICA

Život se čini hladnim i proračunatim. Prijatelji se mogu činiti udaljenijim nego inače, a i vama bi se moglo osjećati da provodite vrijeme sami. Nastavite s ovim, pogotovo ako osjećate potrebu da razmislite o određenim stvarima ili možda tražite drugačiji pogled na nedavni događaj koji je možda izbacio vašu ravnotežu iz ravnoteže. To će vas vratiti u stanje harmonije.

 

 

VAGA

Ponekad su poteškoće koje se javljaju u odnosima koje kasnije dovode do većeg razumijevanja i dubine komunikacije između dvoje ljudi. Upravo sada, mnogi nepriznati osjećaji koji su izazivali nepotrebnu napetost između vas i vašeg partnera vjerojatno će isplivati ​​na površinu. Ako ih možete riješiti s duhom povjerenja, tada ćete možda smatrati da će vaš odnos znatno ojačati.

 

 

ŠKORPIJA

Tijek događaja može imati duboko pozitivan učinak na vas. Iako ste u posljednje vrijeme možda trčali prilično visoko, možda ćete biti prisiljeni usporiti i razmisliti kamo zapravo ide veza u kojoj ste zaručeni i koji su vaši motivi za sudjelovanje. Neka duboka i pažljiva razmišljanja o toj temi mogu biti od velike vrijednosti.

 

 

STRIJELAC

Možete ići na jedan od dva načina što se tiče vaših bliskih odnosa danas. Osjećat ćete se manje zabrinuti za potrebe svog partnera . Ako ga odlučite zanemariti, možda ćete partnerstvo staviti pod veliki pritisak. To će dugoročno samo otežati stvari. Odvojite malo vremena za alternativu: biti fin.

 

 

JARAC

Prijeko potreban osjećaj odvojenosti od određene veze koji se u posljednje vrijeme pokazao prilično problematičnim će vas preplaviti. Trebao vam je malo prostora da razjasnite nekoliko vlastitih prioriteta. Sada uzmite ovaj osjećaj jasnoće i upotrijebite ga za donošenje konačne odluke koja će u konačnici donijeti najbolje za vas oboje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Odnosi se moraju mijenjati i transformirati na kontinuiranoj osnovi kako bi ostali svježi i živi. Doći će vam se prilika da vidite svoju trenutnu vezu u novom svjetlu i kroz razgovor od srca do srca doći ćete do mjesta gdje oboje možete prijeći na novu razinu povjerenja i razumijevanja. Uslijedit će veliki šok – saznat ćete preko jedne osobe da vaš bivši partner često misli na vas i da bi želio da ponovo probate.

 

 

RIBE

Postoji mogućnost velike transformacije unutar vaše trenutne veze. Ako ste osjećali da su stvari među vama u posljednje vrijeme malo stagnirane, možete poduzeti korake da promijenite stvari koje kao da predstavljaju prepreke novom osjećaju vitalnosti. Dajte svojoj ljubavi šansu i novi osjećaj smjera.