VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP:  Saznajte kome će OVAJ VIKEND biti SJAJNA PRILIKA da PRONAĐE LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Saznajte kome će OVAJ VIKEND biti SJAJNA PRILIKA da PRONAĐE LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

5 srpnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Obično imate jasnu ideju o svom mišljenju o bilo kojoj temi, no danas vaša sposobnost možda nije tako dobro definirana kao inače. Ako idete na spoj, tada bi vaše rasprave mogle biti široke i krajnje fascinantne; možete čak odlutati na temu osjećaja, ali možda bi bilo mudro ne nastaviti dalje od toga.

 

 

BIK

Značajan planetarni aspekt dana može vas zbuniti oko svojih osjećaja. S jedne strane, imate listu razloga dugih koliko i vaša ruka zašto ne biste trebali imati ništa više s određenom osobom; ali s druge strane, jako vas privlače njegove divne oči, njegova očaravajuća poezija i čarobni smisao za humor. Teško…

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Obično imate prilično odlučan pristup ljubavi i romantici i neposredan osjećaj da li bi određena osoba bila prava za vas ili ne. Međutim, značajan planetarni aspekt dana znači da ćete jednom možda upasti u zbrku i odabrati nekoga potpuno neprikladnog za vas. Ovo ne mora biti katastrofa kakva bi mogla biti, jer možete samo naučiti korisnu lekciju.

 

 

RAK

Značajan planetarni aspekt dana potiče vas da sve svoje logične razloge zašto želite izaći na spoj s određenom osobom ostavite po strani. Potajno sumnjate da razlozi koje ste usvojili ionako nisu pravi i da imate mnogo privlačniji, ali manje očiti plan za želju biti u njegovom društvu. Prestanite razmišljati i krenite s tokom!

 

 

LAV

Planetarna atmosfera može izazvati pomutnju u vašim odnosima s jednim ili dva obožavatelja. Nije da ne možete odlučiti tko vam se najviše sviđa, jer oboje volite isto. Samo što oboje imaju osobine koje se ističu i zbog kojih ih želite jednako voljeti, umjesto da budete dovoljno hrabri da donesete konačnu odluku.

 

 

DJEVICA

Snažno ste svjesni koliko je određena osoba fascinirana vama. Planetarna atmosfera to čini očiglednim, a budući da volite osjećaj da imate kontrolu, ovo je za vas posebno sretno stanje. To znači da ga, poput mačke, možete zadirkivati ​​i igrati se kako god želite. Ali vaš mali miš vas zbog ovoga neće poštovati!

VAGA

Planetarna atmosfera tjera vas da reagirate obrambeno na određenu situaciju u vezi s važnom vezom. Osjećate da želite vratiti onoliko koliko ste do sada primili, uz još nekoliko odabranih riječi na vrhu za dobru mjeru. Međutim, to može dodatno otežati problem, pa bi bilo bolje pokušati oprostiti i zaboraviti.

 

 

ŠKORPIJA

Ne pokušavajte silom u određenoj situaciji, pogotovo s obzirom na planetarnu atmosferu. Odnos koji pokušavate ostvariti zapravo bi funkcionirao puno bolje kada biste se prestali toliko uzrujavati i brinuti. Ponekad prevelika uključenost zapravo nepotrebno komplicira stvari. Bilo bi vam daleko bolje dopustiti da se stvari razvijaju prirodnim putem.

 

 

STRIJELAC

Zbog planetarne atmosfere partner trenutno može izgledati prilično argumentirano. Možda ćete osjećati da vam stvara prilično buku oko ničega i da se usredotočuje na detalje koji vam se čine iznimno trivijalnim i nevažnim. Ako se osjećate prisiljeni spustiti se na istu razinu, samo ćete pogoršati stvari. Najbolje je zadržati odvojenu perspektivu i pustiti da ova prođe.

 

 

JARAC

Imate osjećaj da se netko igra s vama, a ne možete dokazati da je to tako. Planetarna atmosfera čini vas odlučnim da saznate istinu i da se suočite sa svojim partnerom (sadašnjim ili budućim) o onome što osjećate da se događa. Ali možda bi bilo bolje da se o tome radi na suptilniji način; na kraju krajeva, mogli biste se jednostavno osjećati vrlo nesigurno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Planetarna atmosfera može naglasiti određene aspekte vašeg odnosa s posebnom osobom, a također vrlo snažno istaknuti razlike među vama. Ako prolazite kroz razdoblje napetosti i sukoba, možda ćete otkriti da stvari dolaze na vrh. A ipak, ovo je samo prilika koju ste čekali.

 

 

RIBE

Značajan planetarni aspekt dana može pomoći vama i vašem partneru (sadašnjem ili budućem) da dublje shvatite što osjećate jedno prema drugome. Ali to se ne događa samo tako, jer ćete se morati upustiti u neku vrstu dijaloga da biste došli do ove faze. Ako oboje imate vremena i sklonosti, možete razjasniti niz pitanja, ali to zahtijeva malo rada.