Tajne prošlosti i putovanja prema budućnosti: Arapski mjesečni horoskop za JUL otkriva vašu sudbinu za sljedećih 30 dana!

Tajne prošlosti i putovanja prema budućnosti: Arapski mjesečni horoskop za JUL otkriva vašu sudbinu za sljedećih 30 dana!

30 lipnja, 2023 0 By Admin

Al-Farasha (Ovan) – Vatrena strast

Vi simbolizirate vatrenu strast. U ovom mjesecu, doživjet ćete prožimanje intenzivne energije i želje za ostvarivanjem svojih ciljeva. Bit ćete hrabri, samopouzdani i odlučni u svemu što poduzimate. Iskoristite svoju strast i snagu da pređete prepreke i ostvarite uspjeh u svim područjima života.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Al-Thawr (Bik) – Stabilnost i plodnost

Vi simbolizirate stabilnost i plodnost. U ovom mjesecu, osjećat ćete se čvrsto i sigurno u svojim odlukama. Vaša postojanost i stabilnost pomoći će vam da ostvarite uspjeh u različitim područjima života. Otvorite se novim prilikama i iskoristite svoju plodnost kako biste postigli obilje i prosperitet.

 

Al-Taw’am (Blizanci) – Komunikativna inteligencija

Vi, ističete se po komunikativnoj inteligenciji. U ovom mjesecu, vaša sposobnost izražavanja i povezivanja s drugima bit će u punom sjaju. Imat ćete pronicav um i sposobnost brzog učenja. Iskoristite ovu energiju za uspostavljanje novih veza, razmjenu ideja i ostvarenje uspjeha u komunikacijskim i intelektualnim područjima.

 

Al-Sartan (Rak) – Emocionalna dubina

Vi, ističete se po emocionalnoj dubini. U ovom mjesecu, vaša osjetljivost i intuitivnost bit će pojačane. Bit ćete duboko povezani sa svojim emocijama i emocijama drugih ljudi. Iskoristite ovo vrijeme za razumijevanje sebe i drugih, te za njegovanje bliskih odnosa i emocionalnog blagostanja.

 

Al-Jawzah (Lav) – Kreativna inspiracija

Vi posjedujete kreativnu inspiraciju. U ovom mjesecu, vaša umjetnička i izražajna strana će procvjetati. Osjećat ćete se snažno motivirani za izražavanje sebe kroz umjetnost, glazbu, pisanje ili neki drugi oblik kreativnosti. Iskoristite ovo vrijeme za istraživanje svojih talenata i stvaranje nečeg izvanrednog.

 

Al-Dalw (Djevica) – Analitička preciznost

Vi ističete se po analitičkoj preciznosti. U ovom mjesecu, vaša sposobnost detaljnog promišljanja i organizacije bit će izražena. Imat ćete sklonost ka perfekcionizmu i disciplini. Iskoristite ovu energiju za postavljanje ciljeva, rješavanje problema i ostvarenje efikasnosti u svim aspektima života.

 

Al-Mizan (Vaga) – Harmonija i ravnoteža

Vi  težite harmoniji i ravnoteži. U ovom mjesecu, fokusirat ćete se na uspostavljanje balansa u svim područjima života. Bit ćete diplomatični, pravedni i skloni suradnji. Iskoristite ovu energiju za poboljšanje odnosa, donošenje odluka temeljenih na pravičnosti i postizanje unutarnje harmonije.

 

Al-Dhanab (Škorpion) – Strastvena moć

Vi, ističete se po strastvenoj moći. U ovom mjesecu, vaša snaga i intenzitet će biti pojačani. Bit ćete strastveni u svojim ciljevima i željama, te će vas pokretati duboke emocije. Iskoristite ovu energiju za transformaciju, istraživanje svojih unutarnjih dubina i postizanje osobnog rasta.

 

Al-Hut (Strijelac) – Avanturistički duh

Vi posjedujete avanturistički duh. U ovom mjesecu, vaša želja za istraživanjem i širenjem horizonta bit će snažna. Osjećat ćete se slobodno i inspirirano da se upustite u nove avanture, kako fizičke tako i duhovne. Iskoristite ovu energiju za putovanja, učenje i proširivanje svojih horizonta.

 

Al-Hutam (Jarac) – Ciljana ambicija

Vi, ističete se po ciljanoj ambiciji. U ovom mjesecu, fokusirat ćete se na postizanje svojih ciljeva i ostvarenje uspjeha. Bit ćete disciplinirani, marljivi i uporni u svom radu. Iskoristite ovu energiju za postavljanje jasnih ciljeva, usmjeravanje svoje ambicije i ostvarenje napretka na profesionalnom i osobnom planu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Al-Dalu (Vodenjak) – Inovativna vizija

Vi  posjedujete inovativnu viziju. U ovom mjesecu, vaša kreativnost i originalnost bit će istaknute. Imat ćete sposobnost da razmišljate izvan ustaljenih okvira i pronađete nove načine rješavanja problema. Iskoristite ovu energiju za stvaranje promjena, donošenje novih ideja i doprinos zajednici.

 

Al-Hut (Riba) – Intuitivna senzitivnost

Vi, ističete se po intuitivnoj senzitivnosti. U ovom mjesecu, vaša intuicija će biti izražena i pouzdana. Bit ćete duboko povezani s duhovnim i emocionalnim svijetom. Iskoristite ovu energiju za razvijanje svoje duhovne prakse, intuitivno donošenje odluka i razumijevanje dubljih istina.