Nekome se sprema VAŽAN SUSRET, a netko će donijeti ODLUKU koja će označiti NOVI ŽIVOTNI POČETAK!

Nekome se sprema VAŽAN SUSRET, a netko će donijeti ODLUKU koja će označiti NOVI ŽIVOTNI POČETAK!

21 lipnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Poznajete moć riječi, a također dublje razumijete zastrašujuću moć osjećaja. Imat ćete priliku vjenčati ove dvije sile. Ako imate nešto za reći voljenoj osobi, onda mudro birajte riječi, ali i upotrijebite snagu svojih osjećaja kako biste prenijeli svoju posebnu poruku – na taj način vas partner (sadašnji ili budući) ne može ne razumjeti.

 

 

BIK

Danas ćete imati priliku potpunije razumjeti svog partnera (sadašnjeg ili budućeg). Odnosi imaju tendenciju da se odvijaju vijugavim tempom, ponekad idu naprijed, ponekad se okreću sebi, a ponekad idu tangentom. Ovo je prirodan proces i ne može se izbjeći, ali svi moramo odvojiti vrijeme da razumijemo potrebe naših partnera. Potrudite se da učinite upravo to!

 

 

BLIZANCI

Možda se osjećate kao da ste upravo upoznali svoju srodnu dušu i svjesni ste tog toplog i nježnog sjaja duboko u svom srcu. Oboje ćete osjetiti potrebu za još većim razumijevanjem. Oboje znate da je ovo odnos koji će izdržati svaki test – i vjerojatno će biti testiran. Ali vaša ljubav i produbljivanje osjećaja će prevladati sve probleme.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Obratite pažnju na svoje osjećaje, koje često ignorirate. Ovaj put, međutim, teže je odbaciti mudrost svog srca u korist lutanja svog nemirnog uma. Bilo bi vam dobro da se odmah smirite, potaknete produbljivanje osjećaja mira, a zatim poslušate taj mali glas u sebi.

 

 

LAV

Danas ćete se, ako je moguće, dobro zabaviti na malom društvenom skupu. Razgovarajte s onima koje se inače ne biste trudili upoznati. To bi moglo otvoriti vrata novim interesima, a u konačnici i novom odnosu. Rizikujući i usuđujući se otvoriti svoje srce nekom novom, postižete veći napredak nego što ste već neko vrijeme.

 

 

DJEVICA

Danas biste trebali pokušati utvrditi kako se stvarno osjećate u vezi sa svojim posljednjim partnerom ili ljubavnim interesom. Ako ste neko vrijeme imali pomiješane osjećaje, odvojite malo vremena da razmislite o tome što vas točno muči. Možda je to samo manji problem koji se pretjerao, stvarajući osjećaj otuđenosti.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2