IZABERI jedan BUKET i SAZNAJ šta te čeka do kraja mjeseca! POMIRENJE, SUSRET S PROŠLOŠĆU ili SRODNA DUŠA!

IZABERI jedan BUKET i SAZNAJ šta te čeka do kraja mjeseca! POMIRENJE, SUSRET S PROŠLOŠĆU ili SRODNA DUŠA!

21 lipnja, 2023 0 By Admin

PRVI BUKET CVIJEĆA:

Ako ste izabrali prvi buket cvijeća, on vam donosi susret sa osobom iz prošlosti. Da, naravno da postoji ta jedna osoba koja vam je svakodnevno u mislima. Koliko god se trudili, ne možete tu osobu izbaciti ni iz srca, ni iz misli. Prolaze dani i čekate kada ćete tu osobu zaboraviti.

Možda čak ni ne živite više u istim gradovima, ali kako god to bilo, upravo s tom osobom vas čeka susret. Sudbina se poigrala sa vama i sprema vam dirljivi susret. Ispred vas je bliski susret sa tom osobom i dug razgovor u kojemu ćete jednostavno morati jedno drugom priznati što osjećate.

Vi ste svjesni da su vaši osjećaji obostrani i da ni ta osoba ništa manje od vas ne pati, ali vama jednostavno nije suđeno bez obzira što se i dalje volite. Vaša ljubav je posebna i drugačija i takve ljubavi se ne dešavaju svaki dan, a kamoli zaboravljaju.

Vi se niste razišli zbog nedostatka ljubavi, već iz posve drugih razloga. Vaša razdvojenost je samo dokazala i jednoj i drugoj strani kolika je jačina vaše ljubavi. Postoje stvari koje zamjerate osobi iz svoje prošlosti, ali zapitajte se, da li postoji mogućnost da opet budete zajedno. Da li ste spremni dati još jednu šansu toj osobi!?

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Budite iskreni prema sebi i priznajte da svim srcem to želite, iako vam unutarnji glas govori da se ne vraćate na staro. Neki se vole, a nisu zajedno. Neki su zajedno, a ne vole se. Možda ste vi onaj prvi slučaj ipak.

DRUGI BUKET CVIJEĆA:

Ako ste izabrali ovaj buket cvijeća, on označava novu ljubav u vašem životu. No, ipak neće biti sve tako jednostavno. Ta osoba je na neki način vama zabranjena. To može biti recimo osoba koja je trenutno u vezi, ali želi biti sa vama. Ili može biti da vam je to bivša ljubav od najboljeg prijatelja, pa iz tog razloga ne bi bilo u redu da se upuštate u tu vezu.

Međutim, vi ste zaslužili samo lijepe stvari i zaslužili ste da volite, pa makar ako treba u početku i tajno. Vi jednostavno nećete moći srcu narediti koga da voli, niti će vaše srce uvažavati razloge zbog kojih ne bi bilo u redu da budete sa tom osobom. Ipak, srce će pobijediti i neće slušati razum. Nema sumnje da ćete vi sa tom osobom započeti vezu.

 

TREĆI BUKET CVIJEĆA:

Ako ste izabrali ovaj buket cvijeća, on označava pomirenje sa osobom sa kojom nemate skladne odnose. Može se čak raditi i o dva ili više pomirenja. To može biti pomirenje sa prijateljem, članom obitelji ili osobom sa kojom imate ljubavnu prošlost.

Vi ste sa nekim osobama u svađi i iako se ne osjećate krivi, ipak ste svjesni da ima i dio vaše krivice. Ta osoba vam na neki čudan način fali i dio vas se nada da će doći do pomirenja. I doći će. Koliko god je ta osoba vas povrijedila i vi ste povrijedili tu osobu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Svatko zaslužuje drugu šansu. Ljudski je praštati, a osim toga praštanje je jedna velika veličina. Netko će morati napraviti prvi korak. Ono što morate znati je to da i ta osoba razmišlja slično kao vi i da bi vam ta osoba pružila šansu. Ukoliko vam uskoro ta osoba prva ne pruži ruku, napravite vi prvi korak.