Ispred OVA 4 znaka su SJAJNI DANI, ali ipak jednog zodijaka čekaju tri vrlo TEŠKA i RAZOČARAVAJUĆA dana…

Ispred OVA 4 znaka su SJAJNI DANI, ali ipak jednog zodijaka čekaju tri vrlo TEŠKA i RAZOČARAVAJUĆA dana…

21 lipnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Vaša snažna energija mogla bi vas oboriti s nogu i odvesti dalje nego što ste ikada očekivali. Mnogo je stvari u kojima možete uživati, problem je pronaći vremena da dođete do svih njih! Netko bi vam mogao blokirati put kad se najmanje nadate, zbog čega ćete skrenuti s planirane rute kako biste postigli sve pred sobom. Ako trebate, skupite hrabrosti i iskoristite novi put do uspjeha za svoje trenutne aktivnosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda ste spremni naći neki novi izvor prihoda ili barem pronaći način da povećate svoju trenutnu vrijednost. Netko na vašem trenutnom poslu mogao bi vam ponuditi ovu priliku. Ako od njih ipak dobijete podršku, ne zaboravite pokazati svoju zahvalnost! Ljudi koji znaju da je njihova pomoć cijenjena vjerojatnije će opet pomoći i u budućnosti.

 

 

BLIZANCI

Dobre prilike za vas da zasjate pod svjetlima reflektora mogle bi vam doći. Iako biste možda radije voljeli biti više zidni cvijet, mogli biste se iznenaditi koliko ste trenutno zainteresirani zauzeti središnje mjesto. Ne dopustite da vas tjeskoba spriječi da ljudima pokažete što imate. Ako ste radili na važnom projektu iza kulisa, ovo bi mogao biti odlični dani za vaše veliko otkriće, čak i ako to niste planirali unaprijed. Neka vas svemir inspirira!

 

 

RAK

Iako se možda osjećate emocionalnije nego inače, to ne mora biti nešto negativno. Vrijeme samo za sebe može biti vrlo zdravo. U redu je kretati se vlastitim tempom i zanemariti sve smetnje ili smetnje drugih. Mogu se pojaviti i obiteljski događaji ili kućne stvari, što vam daje dodatni razlog da usporite ili u potpunosti ostanete kod kuće.

 

LAV

Netko bi vam mogao reći ili učiniti nešto da vam potakne pamćenje, vodeći vas neočekivanim zaobilaznim putom. Neka vas ova energija obuzme. Pokušajte se obratiti nekim prijateljima i provesti dan sustižući jedno drugo. Prisjećanje na stara vremena i otkrivanje onoga što ste radili u posljednje vrijeme moglo bi biti upravo ono što vam treba. Možda će vam se otkriti važna poruka ili dio informacija, stoga držite uši i oči otvorenima.

 

 

DJEVICA

Zamamna potencijalna kupnja mogla bi vam se svidjeti danas, pa vam se oči razrogače i sa željom za artiklom i sa šokiranjem njegove cijene. Iako može biti skupo, vjerojatno si to možete priuštiti ako odvojite vrijeme da budete razumni i organizirani sa svojim financijama. Imajte to na umu, nemojte se truditi ako ga uistinu ne želite kupiti. Bilo bi gubljenje vašeg vremena i energije da provedete godine pokušavajući uštedjeti za nešto što će vam brzo dosaditi.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2