Od DNA do VRHA i od VRHA do PROPASTI! –  Za OVA 2 znaka počinje PAKLENO razdoblje!

Od DNA do VRHA i od VRHA do PROPASTI! – Za OVA 2 znaka počinje PAKLENO razdoblje!

15 lipnja, 2023 0 By Admin 2

Period koji dolazi nekome će donijeti puno različitih događanja, nešto radosti i nešto tuge, potom uspjeh pa neuspjeh, od dna do vrha i od vrha do dna. Pregršt različitih događaja imat će utjecaja na psihičku stabilnost ovih znakova jer će samo snažni opstati bez većih posljedica.

Otkrijte da li se vi nalazite među osobama koje će se uzdići do vrha, ali i brzo potonuti do dna. Otkrijte kako ćete se nositi sa time i da li ste dovoljno jaki da se oduprete lošim stvarima koje ovoga puta neće biti tako bezazlene.

 

RAK

Pravi pakao je pred vama, razdoblje u kojem će sve biti moguće i u kojem ćete imati vrlo mnogo fluktuacija. Bit ćete čas gore, čas dolje, penjat ćete se do vrha, a brzo ćete pasti na samo dno. Sve to odnosi se na vaš poslovni život, na poslovnu karijeru.

Puno snage će vam trebati da izdržite događaje koji će se izmjenjivati vrlo brzo i koji će biti sasvim suprotni jedan od drugoga. Slijedi vam period u kojem će biti vrlo intezivnih promjena koje će trenutno utjecati na vaš poslovni status.

Ukratko, ni sami nećete znati koji je vaš status na poslu dok sve to ne prođe. Ono što vam danas može izgledati kao prednost i dobra pozicija, već drugi dan može se pretvoriti u kaos.

Ne uzimajte ništa zdravo za gotovo i ne vjerujte nikome, pa ni samom sebi. Uvjerit ćete se da ste i sami napravili nekoliko grešaka, a činilo se da je to jedini ispravni put. Puno strpljenja bit će vam potrebno kako bi prebrodili ovaj pakao i kaos u koji ste uvučeni, ali strpljenje će biti vaš jedini prijatelj.

Dakle, ne brzajte, dobro promislite nekoliko puta prije bilo kakve odluke. To je za vaše dobro jer jedino je bitno da se izvućete iz loše situacije u kojoj ste se igrom slučaja našli.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2