SLIKA MAGIJE koju izabereš OTKRIT će ti zbog čega će ti se ŽIVOT USKORO PROMIJENITI!

SLIKA MAGIJE koju izabereš OTKRIT će ti zbog čega će ti se ŽIVOT USKORO PROMIJENITI!

12 lipnja, 2023 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Vi ste definitivno osoba koja vjeruje u magiju i u nadprirodne sile. Vi ste osoba koja zaista vjeruje da postoje osobe koje imaju šesto čulo, da postoje osobe koje mogu da predvide budućnost, pa čak i da upozore na opasnost.

I niste pogriješili što tako mislite i što tako vjerujete. Postoji neka jaka sila koja vlada. Vas očekuje prava ljubav i u to vjerujte kao što vjerujete u magiju i jake sile. U to nipošto nemojte sumnjati. Napokon je došlo vrijeme da i vi budete istinski i iskreno sretni. Ova slika simbolizira sreću, kraj svih problema i ljubav. Vaš život će definitivno biti u znaku sreće.

 

TREĆA SLIKA:

Ova slika magice simbolizira žrtvu i odricanje. Vjerojatno postoje jedna ili više osoba koju vi pazite kao kap vode na dlanu. Često vam je sreća te osobe ispred vaše vlastite. Zapravo, vi ne možete biti sretni ako ta osoba nije sretna. Vaš odnos je zaista snažak i vrlo ste povezani. Vjerojatno će većina pomisliti na ljubav. Može biti da se radi i o ljubavi, ali ne nužno, to može biti prisan odnos bilo koje vrste.

Bilo bi dobro zapravo da se radi o ljubavi, jer vi ste osoba koja se jako razočarala u ljubav. Vi ste osoba koju su jako rastužili, povrijedili i izvarali. Vjerojatno su postojali trenutci kada ste sami sebe krivili zbog toga, ali niste vi krivi. Niste vi krivi što jako i lako zavolite, pa se onda još brže i lakše razočarate.

Vaša duša je čista, ali prati vas loša karma da cijelog života zapravo nailazite na pogrešne osobe i zavolite ih; ljubav, obitelj, prijatelji…

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi morate početi više misliti na sebe, svoje potrebe i svoje želje. Morate sebe staviti ispred drugih. To ne znači da druge zapostavite, nego da samo malo više mislite na sebe, jer jedino tako ćete uhvatiti više sreće i manje razočaranja.

Stranice: 1 2