LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Jun: Da li će se Ovan upustiti u FLERT, zašto će Djevica biti RAZOČARANA, a Škorpija i Bik SVAĐATI! Saznajte…

LJUBAVNI HOROSKOP za 5. Jun: Da li će se Ovan upustiti u FLERT, zašto će Djevica biti RAZOČARANA, a Škorpija i Bik SVAĐATI! Saznajte…

4 lipnja, 2023 0 By Admin

OVAN

U ovom trenutku možete se prepustiti tjelesnim užicima uglavnom! Netko je vruć i prisan u blizini i jednostavno mu ne možete odoljeti! Ali budite oprezni, zabranjeno voće je teško probavljivo! Pobrinite se da nemate nikakvih posljedica koje proizlaze iz ove vaše zabavne i vesele avanture.

 

 

BIK

Stres se sve više razvijao u vašoj vezi i trudili ste se da sve iznesete na vidjelo. Vaši napori sada dolaze do izražaja i vjerojatno će se dogoditi veliki sukob. Međutim, to će konačno osloboditi sav stres i zaostalu napetost koji su zamagljivali vašu interakciju. Uz sve što je otvoreno, moći ćete donijeti neku važnu odluku u vezi s napretkom vaše veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Morate shvatiti da, iako može biti puno ljubavi, svaka veza treba raditi kako bi se održala. Jednostavno biti zaljubljen nije dovoljno; s vremena na vrijeme treba pokazati svoju ljubav. Već neko vrijeme ignorirate geste. Ako ovu sklonost ne otklonite odmah, vaš će partner početi misliti da ste izgubili interes i možda će početi tražiti negdje drugdje.

 

 

RAK

Držali ste stvari za sebe. Vrijeme je da se otvorite svom partneru. Suočite se sa svojim tajnama i strahovima, ako ih ima. Vaš partner vjeruje u dijeljenje i cijenit će vašu prirodu. Mjesec u Vodenjaku tiho sja u vašem horoskopu i to bi moglo vidjeti da vi i vaš partner glatko plovite nakon što ste jedno drugome postavljali pitanja.

 

 

LAV

Od vitalnog je značaja da sada na jasan način prenesete svoje potrebe i želje svom partneru. Vaša komunikacija je izgledala prilično dvosmislena i to je moglo stvoriti zbrku u vašoj vezi. Ovaj dan je savršen za razjašnjavanje svih nesporazuma i za obnovu vitalnosti vaše veze. Također možete naučiti nešto od svog partnera što je za vas potpuno neočekivano i vrlo iznenađujuće.

 

 

DJEVICA

Možda ćete se u ovom trenutku osjećati pomalo razočarano. Izlazili ste s mnogim osobama suprotnog spola i dalje ne možete pronaći nikoga svog ukusa i stasa. Obitelj te pritiska da vežeš čvorove. Pokušajte uvjeriti ljude kod kuće da pričekaju pravu osobu, a do tada vam pustite da u potpunosti uživate u svojoj samci!

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2