LJUBAV U PRVIM DANIMA JUNA: Nekome slijedi fatalan susret koji će prerasti u romansu, a neko će se moći vratiti bivšoj ljubavi!

LJUBAV U PRVIM DANIMA JUNA: Nekome slijedi fatalan susret koji će prerasti u romansu, a neko će se moći vratiti bivšoj ljubavi!

30 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Nebeska energija dovodi vas do spoznaje koliko je ljubavi prisutno u vašoj trenutnoj vezi. Iako ste možda prolazili kroz jedan ili dva problema, ili se možda niste vidjeli onoliko koliko biste željeli, ovih dana nešto dolazi na svoje mjesto. Počinjete cijeniti koliko ste zapravo sretni što ste se našli.

 

BIK

Nebeska energija čini ove dane namijenjene zabavi i smijehu. Što god radili, nemojte to činiti na isti stari turobni način kao nedavno – morat ćete biti svježi i blistavi kako biste privukli tu posebnu osobu. Ispolirajte svoju duhovitost i zadržite svoj ljubazni osjećaj za stil ako želite uspostaviti prave veze. Van sa starim i unutra s novim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ste mislili da ste svoju vezu u potpunosti riješili – sve dok trenutni aspekt nije došao u igru. Sada biste mogli otkriti da postoje cijela područja koja još treba istražiti, čitave dimenzije bića kojih se još niste ni počeli doticati. Imate jedinstvenu priliku upoznati svog partnera (sadašnjeg ili budućeg) na još dubljoj i intimnijoj razini nego ikada prije.

 

RAK

Postoji prekrasan utjecaj koji bi potencijalno dosadan spoj mogao pretvoriti u uistinu prekrasne dane. Trenutna astralna energija znači da ćete otkriti da između vas postoji prirodni sklad. Možete razgovarati jedno s drugim o bilo čemu i osjećati se potpuno opušteno u vezi svega toga. Ne brinite o dijeljenju svojih najdubljih misli; bit će u sigurnim rukama.

 

LAV

Ovo je dobro vrijeme za održavanje zabave na koju možete pozvati što više različitih ljudi i navesti ih da se izmiješaju na istinski kreativan način. Trenutni aspekt u igri potiče sve da daju sve od sebe. Ako tražite svoju srodnu dušu, možda ćete se sasvim slučajno uvući u prekrasan razgovor s njom.

 

DJEVICA

Trenutna astralna konfiguracija stvara osjećaj natjecanja u odnosu na nekoga na koga i vi i drugi imate oko. Trenutno je to samo prijateljsko rivalstvo, jer dotični nije pokazao nikakvu posebnu naklonost ni prema jednom od vas. Međutim, morat ćete pronaći diplomatskiji način da se povežete sa svojim prijateljem ako se nešto promijeni između vas. Konkurencija je zdrava – ljubomora je tužna.

VAGA

Trenutni aspekt u igri znači da imate prekrasnu priliku podijeliti svoje dublje osjećaje s nekim posebnim i barem jednom nećete biti zabrinuti zbog onoga što morate otkriti. Okolo je snažan osjećaj harmonije i topline, koji je zarazan. Možda nikada niste razgovarali s voljenom osobom na takav način – on će htjeti ponoviti iskustvo.

 

ŠKORPIJA

Nebeska energija može dodati sjaj vašim očima i osjećaj nestašnosti vašim planovima. Ako ste dogovorili spoj s voljenom osobom, također ćete otkriti da je ona raspoložena. Ako je veza nova, to će još dublje učvrstiti vezu. Ako se već poznajete, možete se opustiti u međusobnom društvu.

 

STRIJELAC

Možda ćete otkriti da posebno žustra rasprava vodi do neke odlučne akcije u smislu vaše trenutne veze. Trenutna planetarna usklađenost potiče vas da iskreno podijelite svoje osjećaje i da odmah razjasnite svaki nesporazum i zbrku. Imate potencijal da se probijete na novu razinu, a ako to uspijete, oboje ćete biti jako zadovoljni.

 

JARAC

Iako se tema o romantici i vezama čini izgovorom za veliku avanturu, utjecaj trenutnog planetarnog poravnanja znači da čak i vi možete podleći snažnijim osjećajima koji tinjaju tik ispod površine. Jako se divite jednoj određenoj osobi, ali ste skloni zezati s njom umjesto da joj kažete kako se osjećate. Poduzmite ovaj hrabar korak.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

U vašem ljubavnom životu postoji metafizički nagib s aspektom koji je u igri. Možda je osoba koju ste upoznali na zabavi bila ljubavni interes iz prethodnog života s kojom ste dijelili mnoge zajedničke avanture. Bez obzira na scenarij, osjećate se iznimno drago što ste u njegovom društvu, ali i vrlo opušteni. Osjećate se kao da su vam duhovni jednaki. Ovdje postoji duboka veza.

 

RIBE

Trenutne planetarne energije izvrstan su znak za vašu najnoviju vezu, pogotovo ako večeras izlazite na spoj. Vaš razgovor će se kretati nadaleko i naširoko, i bit će posebno poticajan. Oboje ćete shvatiti da vaš sastanak ima veliki potencijal i bit ćete uzbuđeni što ćete zajedno učiti i isprobati čitav niz aktivnosti. Oboje krećete u divnu avanturu.