LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Maj: Rak mora ići DALJE, Djevica će upoznati nekog NEODOLJIVOG, Vagi stižu DOBRE VIJESTI, Jarca BIVŠI partner želi

LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Maj: Rak mora ići DALJE, Djevica će upoznati nekog NEODOLJIVOG, Vagi stižu DOBRE VIJESTI, Jarca BIVŠI partner želi

29 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Danas ćete pronaći razlog za naglo ponašanje vašeg partnera. Poklanjali ste mu/nju manje pažnje. Danas je dan da razmazite svog partnera. Izvedite partnera na dugu vožnju ili kupovinu. Večerajte zajedno. Pohvalite partnera. Ponovno ćete vidjeti istu svježinu i iskru u svojoj srodnoj duši.

 

 

BIK

Strastveni ste i romantični. Proživljavali ste vrlo intenzivan odnos sa svojim partnerom. Oboje uživate u društvu jedno drugog. Danas je dan za poštovanje prostora jedni drugih. Svakoj vezi je potreban prostor za rast i procvat. Ako to ne učinite, propasti će za kratko vrijeme. Posjetite svoje prijatelje i obitelj. Oni također trebaju tebe.

 

 

BLIZANCI

Netko neodoljiv ti je blizu. Ipak, ne možete pronaći način da doprete do njihova srca. Nemojte se obeshrabriti, sami vaši pokušaji da pronađete mjesto u srcu nekog tijela dobro će ih se dojmiti! Stvari se mogu činiti bezbrižnima, ali ljubav može tinjati iza kulisa i vrlo brzo ćete se možda naći u ljubavnom prekidu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Beskorisno je vući vezu iz čistog razloga što ste u vezi dugo vremena. Danas se možete osjećati slabo zbog nesigurnosti i mentalne nestabilnosti. Nemojte se osjećati krivim. Veza nije vrijedna pridržavanja. Krenuti dalje. Odlučite se danas. Mogli biste se povući iz svoje veze ako budete dovoljno jaki.

 

 

LAV

Važno je da se danas posebno zanimate za svoje obiteljske stvari. Već neko vrijeme ignorirate svoje veze zbog obaveza u karijeri. Ostvarili ste i ono što ste zacrtali u svojoj karijeri. Dakle, sada morate svoju pažnju usmjeriti na odnose. Njegovanje vaših odnosa može u ovom trenutku pružiti neki vitalni sastojak u vašem životu.

 

 

DJEVICA

Uzbuđenje je u zraku. Vjerojatno ćete upoznati nekoga prilično blistavog s kim ćete provesti vrlo ugodno vrijeme. Kako su vam zvijezde trenutno naklonjene, osoba ima potencijal postati netko vama vrlo blizak. Neka sve svoje brige vezane uz posao zasad budu u pozadini i samo uživajte u uzbudljivom vremenu otkrića s vrlo vitalnom osobom.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2