PRORICANJE BUDUĆNOSTI IZ GRAHA! Izaberi jedan BAČENI GRAH i saznaj svoju budućnost!

PRORICANJE BUDUĆNOSTI IZ GRAHA! Izaberi jedan BAČENI GRAH i saznaj svoju budućnost!

28 svibnja, 2023 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

U vašoj prošlosti postoji netko koga ste jako voljeli. U tu osobu ste bili jako zaljubljeni. Sudbina nije htjela da ostanete zajedno i stvorite zajedničku sreću i budućnost. Iako sada imate sređen život, često pomislite na tu osobu. Ta osoba je dio vas i zauvijek živi u jednom dijelu vašeg srca. Vi ste osoba koja se do zadnjeg daha bori kada nešto želi, ali niste se uspjeli izboriti za tu osobu.

Zauvijek je to ostala vaša neostvarena želja. Sudbina ima čudne puteve, a život često pripremi neočekivane situacije i to onda kada se najmanje nadamo. U bliskoj budućnosti vaši životni putevi će se sresti. Vaša skrivena želja i tiha patnja će postati stvarnost i stajati ispred vas. Vaš susret potaknut će mnoge zaspale emocije u oboma. Vaša tiha patnja će htjeti da pođete zajedno u nepoznatom smjeru.

Obuzet će vas strašne emocije i u jednom trenutku ćete biti spremni napustiti sve i svakoga, primiti za ruku svoj nedosanjan san i otići bilo gdje i bilo kuda. Jedino će biti bitno da ste zajedno. Međutim, tada će proraditi razum, a razum će vam reći da ne možete napustiti svoj sadašnji život. Veliki izazov i velika odluka će biti na vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

TREĆA SLIKA:

U vašem životu, odnosno u vašoj prošlosti, postoji jedna osoba koju ste jako povrijedili. Niste bili fer prema toj osobi i namjerno ili nenamjerno ste toj osobi učinili nepravdu. To vas svako malo proganja i ne da vam mira. Često razmišljate o tome i veoma se kajete.

Kada bi mogli vratiti vrijeme, mnogo toga bi u životu drugačije napravili. Često razmišljate o prošlim vremenima i pitate se kako bi vaš život danas izgledao da ste u određenim situacijama drugačije postupili i donijeli drugačije odluke. Ono što bi sigurno drugačije napravili je vaš postupak prema toj osobi koju ste jako povrijedili.

Sa tom osobom danas nemate kontakt, ali to ne znači da ga nećete imati. Bliska budućnost će spojiti vas i tu osobu. Vaši životni putevi će se sresti i imat ćete priliku da se iskupite za sve ono što smatrate da se loše napravili prema toj osobi. Ta osoba je velikog srca. Iskreno će prihvatiti vaše izvinjenje, a vama će pasti teški teret sa srca.

Stranice: 1 2