DOLAZI ZANIMLJIV MJESEC za OVA TRI znaka: Slijede raskidi, nova poznanstva i romansa, ali i otkrivanje velike tajne!

DOLAZI ZANIMLJIV MJESEC za OVA TRI znaka: Slijede raskidi, nova poznanstva i romansa, ali i otkrivanje velike tajne!

28 svibnja, 2023 0 By Admin 2

Veoma zanimljiv mjesec za pripadnike ova tri znaka donijet će burna događanja u njihove živote. Nekome neće biti nimalo lako jer će raskinuti dugu ljubavnu vezu.

Netko će steći nova poznanstva koja mogu postati i više od toga. Kod jednog znaka na pomolu je otkrivanje jedne velike tajne koja se određenim osobama i neće previše svidjeti…

 

STRIJELAC

Ljubavni trokut uglavnom ne traje dugo. Uvijek je barem jedan povrijeđen i tada dolazi do raskida. Vama sudbina namijenjuje loše događaje u vašem ljubavnom životu. Vi ćete uskoro saznati da se u vašu ljubavnu vezu umiješela još jedna osoba. To, na vašu žalost, traje već neko vrijeme, a vi ćete to saznati kada će biti prekasno.

Život je takav, donosi i sreću i tugu, a vama ovoga puta nosi ljubavnu bol. Volite svoga partnera, ali neke stvari ne možete oprostiti. Vašem partneru nije previše stalo do veze sa vama pa je pronašao osobu koja mu više paše. Da li će sa tom osobom i ostati, nije bitno, pogotovo ne za vas. Vi ćete donijeti svoju odluku i raskrstiti sa partnerom jer je jedino to moguće.

Bit će vam teško neko vrijeme, ali život teče dalje i vi morate krenuti dalje. Pronaći ćete jednom nekoga u koga ćete moći vjerovati, ali to sada nije slučaj.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Najbitnije je da učinite što morate i posvetite se sebi i svojoj sreći. Sreća u ljubavi će vam trebati, a sigurno ćete ju jednom i pronaći.

 

VODOLIJA

Vama sudbina sprema veliko iznenađenje jer ćete biti u prilici steći nova poznanstva. To i nije iznenađenje, ali iz tih poznanstava bi se mogla roditi ljubav. Jedna osoba odmah će vam se jako svidjeti i to bi mogao biti početak romantične veze.

Upravo takva veza vam je potrebna jer dugo osjećate prazninu u srcu, što se ljubavi tiče. Tu osobu upoznat ćete slučajno, ali ono što slijedi bit će nešto predivno za vas. Često ćete biti zajedno i to će vas zbližiti i potaknuti osjećaje u vama.

Zvijezde vam spremaju predivno iznenađenje koje će biti upravo ono što vam je potrebno. Ljubav je predivan osjećaj, a vi ste ga gotovo i zaboravili. Zvijezde će vam pomoći da taj osjećaj ponovo bude dio vašeg života.

 

OVAN

Vama je obiteljska sreća na prvom mjestu i sve biste učinili za svoju obitelj. Kako za najbliže, tako i za one sa kojima niste svakodnevno. Upravo će vam jedna takva osoba, ne iz bliže obitelji, zagorčati život. Tajna koja će se uskoro otkriti neće vam se nimalo svidjeti.

Ta tajna se tiče obiteljske prošlosti i mogla bi imati loše posljedice po vas. To nećete moći izbjeći, ali ćete sigurno pronaći način da sve ublažite kako biste mogli nastaviti kao i do sada. Bit će to pravi šok za vas, barem u početku. Bitno je da se ne prepustite već da reagirate na vrijeme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Reagirati biste trebali kako bi vaša obitelj mogla nastaviti normalno živjeti, a vi ste sposobni zaštititi one koje volite, pa sve skupa i neće biti tako loše.