NEĆEŠ VIŠE MORATI ČEKATI NA LJUBAVNU SREĆU! – Izaberi LJUBAVNI PAR i SAZNAJ kakva te LJUBAVNA ČAROLIJA čeka!

NEĆEŠ VIŠE MORATI ČEKATI NA LJUBAVNU SREĆU! – Izaberi LJUBAVNI PAR i SAZNAJ kakva te LJUBAVNA ČAROLIJA čeka!

28 svibnja, 2023 0 By Admin

DRUGI LJUBAVNI PAR:

Sreća će vas zateći! Duboko razmišljate o osobi koja vam je zanimljiva na romantičan način. Ono što je za vas zaslužno za sreću je u tome kako dalje razmišljate o ovoj temi. Netko vam se sviđa, pa ćete doprijeti do njega.

Neustrašivi ste u svom pristupu, ali šarmantni u svom stilu, i htjeli vi to ili ne, jako ćete impresionirati tu osobu. A budimo iskreni, bilo je i vrijeme.

Budite spremni biti prihvaćeni, jer ponekad niste bili, a to vam stvara paranoju svaki put kad se nekome pokušate udvarati.

Vaše će vještine udvaranja funkcionirati. I ovo je tek početak, pa to znači da se u danima koji dolaze imate puno čemu radovati. Imate sreće u ljubavi i zapravo ne morate učiniti puno više od toga da nekome pošaljete poruku ‘zdravo’ iz svog kreveta, kod kuće. Lagano, prozračno, lijepo.

 

TREĆI LJUBAVNI PAR:

Čini se da vam sreća kuca na vrata. Ono čega možda niste bili svjesni je da izgleda postoji netko tko jako želi znati više o vama, na romantičan način.

Možda niste svjesni postojanja te osobe, jer sada ste samo prijatelji.

Nemojte se iznenaditi ako vam se ta osoba obrati u nekom kvartovskom centru (baru, restoranu ili maloprodajnoj trgovini).

Nasmiješit će se, pokazati zanimanje i laskati vam. Ne brinite, vidio vas je i smatra da ste znatiželjni i privlačni. U redu je da ga  smatrate zanimljivim zauzvrat, jer se čini da je vaša sudbina predviđena za novu ljubav i avanturu. Ako je život za žive, ovo bi mogao biti vrlo važan potez s vaše strane. Pustite ga unutra…zašto ne. Sreća je, na kraju krajeva, na vašoj strani.

Stranice: 1 2