Počela je VLADAVINA BLIZANACA i traje do 20. Juna – Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak

Počela je VLADAVINA BLIZANACA i traje do 20. Juna – Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak

22 svibnja, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ovo je mjesec za vas da se vratite i pozabavite se važnim čimbenikom koji je izostavljen u vezi.

Bilo da se radi o djeliću istine koji je izostavljen ili o nečemu što vam nije bilo ugodno podijeliti, dolazi trenutak kada ćete morati govoriti našu istinu.

Ovo ne mora biti rasprava… Ali radi se o restrukturiranju vašeg odnosa koji ide naprijed kako bi bolje funkcionirao za oboje.

Koliko god izazovno bilo, pokušajte izreći svoje osjećaje – ne samo svoje misli.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Mogli biste se osjećati prilično tjeskobno u vašim vezama. Iako nitko ne uživa u ovakvom osjećaju, nudi više iscjeljenja ako želite ući u to.

Upamtite da nikada nije tuđi posao učiniti da se osjećamo sigurnima i kada se osjećamo potaknuto. Čak i ako je to dio astrološke vibracije, to nam i dalje nudi priliku da uđemo dublje u sebe.

Pokušajte vidjeti gdje bi vaši strahovi mogli biti u igri ovdje, čak i u postojećoj vezi, a onda ćete se do trenutka kada se puni mjesec zakotrljao na kraju mjeseca osjećati ne samo natrag k sebi već i bolje jer ste odrasli što si doživio.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Vrijeme je da se usredotočite na sebe, da razmislite o tome što želite rasti ili izgraditi, a također i da pogledate gdje možete učiniti bolje.

Postoji dar u tome da se možemo uklopiti bilo gdje, ali kada to učinimo, ne vidimo uvijek jasno što nam se uistinu uklapa.

Više od bilo kojeg drugog područja to se očituje u našim odnosima. Kako prolazite kroz ovaj mjesec pokušavajte manje da se uklopite u tuđi život i umjesto toga se odmaknite i vidite kako se oni uklapaju u vaš.

To će vam dati bolju predodžbu ne samo o tome je li veza nešto što je uistinu u skladu s vama, već će vam također omogućiti da vidite tko je spreman istupiti umjesto vas umjesto uvijek obrnuto.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Svi problemi u vezi ili napetosti koje ste nedavno imali trebali bi se ublažiti.

Ako se čini da još uvijek postoji nesloga, prvo odvojite malo vremena da procijenite odnos kako biste vidjeli je li to onaj koji je možda prošao svojim tijekom.

Ako ostajete u vezi, koji je vaš razlog zašto?

Ako se čini da možda ostajemo samo zato što nam je ugodno ili se bojimo biti sami, možda je vrijeme da počnemo razmišljati o izlaznoj strategiji.

Možete odabrati vrstu ljubavi koju ćete prihvatiti. I ako se stvari u vašoj vezi uskoro ne popravljaju, možda je vrijeme da odlučite da je više ne prihvaćate.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Iako ponekad možda pretjerate s ljubavlju, također imate veliku sposobnost da slijedite svoje srce na način na koji malo koji drugi horoskopski znakovi zna kako to učiniti.

Jedini problem je što obično nakon što ga pratite, ili prebrzo uskočite ili uopće ne uskočite.

Bilo da govorimo o novoj vezi ili čak o postojećoj, vrijeme je da se prilagodite tempo kako biste mogli otići na distancu za ljubav.

Druga stvar koju treba imati na umu je da ponekad, koliko god ste vješti u praćenju svog srca, također radite odličan posao u samosabotaži, tako da imate razloga ne učiniti ako vam se čini preveliki rizik.

Iako je slijediti svoje srce uvijek dobra ideja, pobrinite se da vas ovaj mjesec vodi u pravom smjeru.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Novi počeci su tu za vas. Bit će poticaj da za sobom ostavite sve ono zbog čega se ne osjećate dobro.

Iako će to biti u svim područjima vašeg života, to će također uvelike utjecati na vašu sedmu kuću odnosa.

Ovo traži potpunu reviziju onoga kome dopuštate u svom osobnom prostoru, a kome ne.

Nemojte se bojati reći što vam je zaista potrebno od nekoga da bi se to dogodilo.

Može biti zastrašujuće govoriti o svojim potrebama ili postaviti svoje granice zbog straha da će druga osoba reći “Ne, to nije za mene”, ali nikada nećemo znati dok to ne učinimo.

Ovo je prostor odabira istine u odnosu na iluziju što je jedini način da se pronađe prava ljubav.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2