LOŠE VIJESTI ZA OVA 2 ZNAKA: IZDAJA voljene osobe stvorit će (opet) noćne more za OVA 2 znaka!

LOŠE VIJESTI ZA OVA 2 ZNAKA: IZDAJA voljene osobe stvorit će (opet) noćne more za OVA 2 znaka!

17 svibnja, 2023 0 By Admin 2

Ne postoji ništa gore nego kada čovjeka napusti sreća u ljubavi. Tada bol postaje nepodnošljiva i tada je čovjek spreman na sve. Najviše boli izdaja osobe koju volite, ta izdaja je prava noćna mora za sve koji su ikada voljeli, a bojali se izdaje.

Izdaja je ono čega se svi plašimo jer tada postajemo nemoćni i ranjivi. Sulude misli počinju se javljati u glavi i razdiru svakoga tko voli. Ovi znakovi proživjet će svoju noćnu moru jer će ih izdati osoba koju najviše vole…

 

JARAC

Vi ste osoba koja se uvijek bori za svoju ljubav i sreću, pogotovo kada se radi o ljubavnoj sreći. Sve ćete učiniti kako biste dali cijelog sebe u vašu ljubavnu vezu i kako bi pokazali koliko je velika vaša ljubav. Vaš partner nije takva osoba poput vas i toga ste svjesni. Ipak, ne zamjerate što vam ne pokazuje svoju ljubav u mjeri u kojoj vi to pokazujete. Dovoljno vam je samo da vas partner voli i da vam je vjeran.

Međutim, zvijezde vam donose loše vijesti, što se vaše ljubavne veze tiče. Ono što vam slijedi u narednom periodu je izdaja vašeg partnera. Vaš partner izdat će sve ono u što ste vjerovali i to će vas jako pogoditi. Tako nešto nikad ne biste očekivali, ali to će vam se dogoditi. Sve što će se dalje događati ovisit će samo o vama. Bit ćete jako povrijeđeni i šokirani događajima koji vam slijede.

Šok i iznenađenje će proći, ali ostat će velika gorčina i razočarenje u osobu koju ste jako voljeli. Bol će biti velika i neće samo tako nestati. Mnogo vremena će proći dok se potpuno ne oporavite i to je, na žalost, realnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ljubav je ono što vas tjera dalje, a vi ćete neko vrijeme biti bez te ljubavi. Ipak, doći će i neki bolji dani i neka bolja osoba koja će donijeti novu ljubav u vaš život.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2