LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Maj: Vijest o bivšoj ljubavi nekome će danas nanijeti bol!

LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Maj: Vijest o bivšoj ljubavi nekome će danas nanijeti bol!

16 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Vi ste avanturistički nastrojeni i stoga ste htjeli riskirati spoj naslijepo. Ispostavit će se da je to sirov i neugodan spoj! Loše vrijeme vani može vas vezati za mjesto održavanja, ali uskoro će to završiti i osoba vas neće ni ubuduće ljutiti! Netko pametan i atraktivan uskoro će ući u vaš život, a do tada samo uživajte.

 

 

BIK

Vaš način života i vaši društveni krugovi trenutno se uvelike poboljšavaju. Iako se vašem partneru može biti malo teško prilagoditi se ovim promjenjivim okolnostima, vi ćete mu/joj biti velika podrška da mu/joj pomognete kroz ovo vrijeme. Odnos i podrška su vam danas najveći prioritet i vaša će podrška biti vrlo cijenjena. To će ojačati vaše veze u vezi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Prošlo je dosta vremena otkako ste se vi i vaš partner dobro zabavljali. Odvojite malo vremena od svog zauzetog rasporeda za svog partnera. Svoju prisutnost popratite darovima ili nečim korisnim za svog partnera i pokažite brigu koju imate u svom srcu za njih!

 

 

RAK

Planetarne aktivnosti donijele su burno razdoblje u vašem odnosu. Posljednjih nekoliko dana bilo je puno događaja i to vas je dovelo u obrambeno raspoloženje u kojem se samo nadate da ćete pognuti glavu i zadržati mir. Međutim, ovo je upravo vrijeme kada trebate istražiti svoj odnos u agresivnijem stilu kako biste razumjeli njegovu dubinu.

 

 

LAV

Jako ste željni impresionirati nekog posebnog koga ste nedavno naišli. Ali netko bi vam mogao dati loš savjet da vam pokvarite dojam o tom nekom posebnom. Možda ste i vi i vaš savjetnik očarani istom osobom. Stoga budite oprezni i budite sami. Također, ako je moguće, pokušajte biti prvi koji će preuzeti inicijativu.

 

 

DJEVICA

Spremni ste slušati druge i možda ćete naići na nekoga tko beskrajno priča o životu i ljubavi! Imate sreće! Ova vas osoba može počastiti savršenom vezom za cijeli život. Planirajte više sastanaka s tom osobom i nemojte se stidjeti pristupiti toj osobi kada je to potrebno.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2