LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Maj: Dolazi buran dan; bivša ljubav donosi neočekivane emocije i događaje Ovnu, Lavu, Djevici, Vagi, Škorpionu, Jarcu, Vodenjaku i Ribama.

LJUBAVNI HOROSKOP za 15. Maj: Dolazi buran dan; bivša ljubav donosi neočekivane emocije i događaje Ovnu, Lavu, Djevici, Vagi, Škorpionu, Jarcu, Vodenjaku i Ribama.

15 svibnja, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja):

Dan će biti prepun energije i strasti. Možda ćete se naći u kontaktu sa bivšom ljubavi, ali budite oprezni, jer bi ta situacija mogla biti napeta i puna drama. Ako ste trenutno u vezi, uživajte u trenucima intimnosti i nježnosti s partnerom.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja):

Bikovi će se osjećati snažno povezanim sa svojim partnerima, a bivša ljubav neće biti tema razgovora. Izbjegavajte konflikte u vezi, jer se mogu lako pretvoriti u ozbiljnu svađu.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja):

Rođeni u ovom znaku će se osjećati jako društveno i željni su novih avantura. Mogu se pojaviti neka nova poznanstva, ali bi bivša ljubav mogla biti razlog za zabrinutost. Ne pokušavajte se suočiti s prošlošću, već se fokusirajte na budućnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak (21. lipnja – 22. srpnja):

Rođeni u ovom znaku će biti emocionalni i skloni razmišljanju o prošlosti. Ako ste nedavno prekinuli s partnerom, ovaj dan će biti dobar da se posvetite sami sebi i svojim interesima. Ukoliko ste u vezi, ne zanemarujte svoje osjećaje i izrazite ih otvoreno prema partneru.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza):

Lavovi će se osjećati samopouzdano i spremno na nove izazove. Bivša ljubav bi se mogla pojaviti u vašem životu, ali to ne bi trebalo utjecati na vašu trenutnu vezu. Uživajte u trenucima s partnerom i provedite kvalitetno vrijeme zajedno.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna):

Rođeni u ovom znaku će biti posvećeni svom radu i neće biti previše skloni razmišljanju o ljubavi. Ako se pojavi bivša ljubav, nemojte previše razmišljati o tome i fokusirajte se na svoje ciljeve. Ukoliko ste u vezi, danas se posvetite partneru i uživajte u mirnim trenucima zajedno.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2