LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 15. Maja: CIGANSKE KARTE proriču OVIM znacima BUĐENJE NOVE LJUBAVI, a OVAJ znak će okruniti svoju vezu BRAKOM i SRETNOM VIJEŠĆU!

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 15. Maja: CIGANSKE KARTE proriču OVIM znacima BUĐENJE NOVE LJUBAVI, a OVAJ znak će okruniti svoju vezu BRAKOM i SRETNOM VIJEŠĆU!

15 svibnja, 2023 0 By Admin

VAGA

S sadašnjom konfiguracijom doista ćete moći pristupiti poslu. Ovo je prekrasna prilika da dopustite nekim od svojih nježnijih osjećaja da isplivaju na površinu i podijelite ih s nekim koga iskreno volite i kome se divite. Ako vam je i dalje teško razgovarati licem u lice, onda će se zbog ljubavnog pisma ili pjesme osjećati kao milijun dolara.

 

ŠKORPIJA

Možda ste bili odlučni pričekati dok određena osoba ne prođe sve vaše ljubavne testove prije nego što joj dopustite da uđe dalje u vaše dublje osjećaje. Ipak, kozmička klima potiče vas da prestanete biti toliko manipulativni i dopustite im da se okoriste sumnjom. To će vas približiti na istinski značajnoj razini nego što su to učinile sve vaše igre do sada.

 

STRIJELAC

Položaj karata najavljuje dane u kojima romantika poprima mnogo snažniju notu. Ne možete se više pretvarati da je dovoljno šaputati jedno drugome slatke stvari na uši i ići u šetnju ili u park. Shvaćate da između vas postoji vrlo jaka veza koja se više ne može zanemariti. Možete skupiti hrabrost i reći kako se stvarno osjećate.

 

JARAC

Sadašnja astralna konfiguracija potiče vas da više obratite pozornost na ono što vam drugi pokušava reći i da čitate između redaka ako je potrebno kako biste otkrili zašto se možda tako osjećaju. Možete imati tendenciju ignorirati suptilnije signale koje vam drugi pokušavaju poslati, ali ako možete biti osjetljiviji, sigurno ćete naučiti nešto u svoju korist.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Usklađenost koja je u igri znači da se osjećate na vrhu svijeta, a to bi moglo imati dubok učinak, posebno kada je u pitanju vaš ljubavni život. Ako ste u trajnoj vezi, to će vam oboje dati poticaj koji vam je potreban. Ako tražite ljubav, možda ćete je pronaći u teretani ili dok ste uključeni u aktivnosti na otvorenom.

 

RIBE

Ako vas netko već neko vrijeme pokušava uvjeriti u opravdanost izlaska s njima na spoj, onda ćete s sadašnjom astralnom konfiguracijom jednostavno biti u iskušenju popustiti i vidjeti kako će to ići. Sva je prilika da ćete oboje smatrati to prosvjetljujućim iskustvom i poželjeti otkriti više o dubljim motivacijama jedno drugoga.

Stranice: 1 2