LJUBAV do 31. maja: OVOM znaku slijedi NOVI LJUBAVNI POČETAK i sreća na svakom koraku!

LJUBAV do 31. maja: OVOM znaku slijedi NOVI LJUBAVNI POČETAK i sreća na svakom koraku!

14 svibnja, 2023 0 By Admin

VAGA

Volite kulminaciju ovog lunarnog ciklusa jer vam jako dobro stoji. Imat ćete veliko srce i biti spremni voljeti svakoga. Ovo je simbol vaše misije, a to je pristup univerzalnoj ljubavi. Vaš je jedini simbol zodijaka koji tome teži. Svi ostali planeti računaju na vas!

 

ŠKORPIJA

Neke bezosjećajne riječi izgovorene bezbrižno bi mogle uzrokovati da se osjećate jako povrijeđeno i nesigurno. Možda nisu tako mislili, ali najbolje je imati na umu da su to samo riječi koje vam govore više o onome tko ih je rekao, a ne vama. Provedite vrijeme s ljudima koji vas vole i poštuju. U njima zrcalite ono najbolje i zato uživaju u vašem društvu.

 

STRIJELAC

Ne odbijajte pozivnice! Mogli bi se organizirati improvizirani grupni sastanak ili društveni događaj, a status vaših odnosa s uključenima mogao bi se puno promijeniti. U najmanju ruku, neki će postati prijatelji, ali možda ćete steći i neke vrijedne poslovne kontakte ili partnere. Možda se zaljubiš? Na kraju, hodat ćete uokolo ošamućeni, jer nikada niste očekivali da će se to dogoditi.

 

JARAC

Partnerstva svih vrsta bi vam sada trebala ići jako dobro. Što se tiče poslovnih udruženja, uspjeh i sreća mogli bi se činiti odmah iza ugla. Romantične veze mogu biti neodoljive. Tvoja voljena osoba ispunjava tvoje srce toliko da misliš da će puknuti; međutim, smiri se u roku od nekoliko dana! Ako je ovo nova veza, možda bi bilo dobro pričekati dok ponovno ne vidite svog “prijatelja”.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Neki neočekivani telefonski pozivi prijatelja ili kolega bi vam mogli donijeti prekrasne vijesti. Sretan odmor mogao bi okončati prometnu gužvu koja je spriječila ostvarenje vaših nada i snova. Čini se da ljubav, novac, uspjeh u karijeri i osobni razvoj sve odjednom dolazi na svoje mjesto! Možda ćete veći dio dana provesti hodajući uokolo ošamućeni, pokušavajući sve to shvatiti. Opustite se i ostanite usredotočeni. Na putu ste!

 

RIBE

Napetost između bračnog para gdje su vam obje polovice prijatelji mogla bi vas smjestiti na najneugodnije mjesto od svih: u sredinu. Oboje će vas možda htjeti regrutirati na svoju stranu, ali vi ćete htjeti izbjeći savezništvo s bilo kojom stranom. Najbolje što možete učiniti je posredovati pokušavajući natjerati svakoga od njih da uvidi stajalište drugoga. Bez obzira uspjeli ste ili ne, dat ćete sve od sebe. Nemojte se iznanaditi ako se uskoro baš vi nađete u indentičnoj ljubavnoj situaciji.

Stranice: 1 2