Druga polovina Maja donosi BITNE LJUBAVNE PROMJENE! Jednog znaka čeka RASKID, a drugog LUDA LJUBAVNA ROMANSA!

Druga polovina Maja donosi BITNE LJUBAVNE PROMJENE! Jednog znaka čeka RASKID, a drugog LUDA LJUBAVNA ROMANSA!

14 svibnja, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Ako ste navikli lutati istim starim tlom u svojim razgovorima, onda bi vam moglo biti od koristi da izađete i krenete u neke nove krugove, posebno s sadašnjim planetarnim poravnanjem. Tada ćete možda imati priliku upoznati nekoga tko vas sigurno potiče da kažete nekoliko stvari, uglavnom u iskrenom cijenjenju njihovog sjajnog izgleda i hladnog stava prema životu.

 

BIK

Čak i da vas je vaš partner (sadašnji ili budući) pokušao nagovoriti da izađete i igrate se, najvjerojatnije biste to odbili, pogotovo s trenutnim planetarnim tranzitima. U ovakvim trenucima poprilično uživate u melankoličnom osjećaju koji vas obuzima. Možete sjediti sami i gledati jedan od onih plačljivih filmova koji troše toliko kutija maramica i općenito se dobro zabaviti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Položaj nebeskih tijela vam pruža priliku da saznate koliko se netko vama blizak osjeća slatko i nježno prema vama. Iako vam je možda bilo teško vjerovati, otkrit ćete da vaše prepreke počinju padati, od danas nadalje. Vidite nešto u načinu na koji se izražava što vam pokazuje da mu je stvarno stalo. Zašto mu ne kažete da se i vi osjećate isto.

 

RAK

Trenutno planetarno poravnanje šalje udarne valove kroz vaše razgovore. Pokreću se snažne sile koje vam omogućuju da određenu vezu odvedete u novu i daleko uzbudljiviju fazu, uglavnom zato što postaje sve intimnija. Pratite puls rasprave u neke uzbudljive dimenzije i sigurno znate da ćete se vas dvoje dobro slagati.

 

LAV

Trenutna astralna konfiguracija uopće nije vaš stil. Tužni trenuci pripadaju drugima, a vi općenito volite zanemariti ovakve dane. Iako zapravo ne morate biti jadni, najvjerojatnije ćete htjeti razmisliti o ozbiljnim problemima, a možda i zadubiti u Descartesa za inspiraciju. Ipak, nećete se osjećati kao da se ljubite i mazite sa svojim dragim srcem. Srami se!

 

DJEVICA

Ako vam stigne hrpa prekrasnih crvenih ruža, nemojte se iznenaditi. Trenutna astralna konfiguracija znači da čak i ako voljena osoba inače nije najromantičnija osoba, uskoro će iznenaditi i vas i sebe. Okolo vlada posebna atmosfera koja kao da potiče ljubavne interese da se izraze na prekrasan način. I vi ćete se osjećati potaknutim da odgovorite na odgovarajući način.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2