Druga polovina Maja donosi BITNE LJUBAVNE PROMJENE! Jednog znaka čeka RASKID, a drugog LUDA LJUBAVNA ROMANSA!

Druga polovina Maja donosi BITNE LJUBAVNE PROMJENE! Jednog znaka čeka RASKID, a drugog LUDA LJUBAVNA ROMANSA!

14 svibnja, 2023 0 By Admin 2

VAGA

Nemojte dopustiti da vam ovi dani prođu, a da ne dogovorite spoj sa svojim ljubavnim interesom koji će vam omogućiti vrijeme za razgovor na bilo koji broj tema. Sadašnje planetarno poravnanje potiče vas da se dogovorite za izlazak na obrok, ili možda da dijelite hidromasažnu kadu i zajedno se kupate uz svjetlost svijeća. Neka vaše riječi lagano teku oko srca jedne druge stvarajući osjećaj topline i intimnosti.

 

ŠKORPIJA

Ponekad se čini da osjećaji ne teku tako lako kao obično. Želite voljenoj osobi reći koliko vam je stalo do njega, ali ne možete pronaći riječi. Sadašnji planetarni tranziti možda vas ohrabruju da sumnjate u sebe na nekoj razini i tako stvarate ovaj problem u komunikaciji. Samo trebate proći kraj straha i sve će biti dobro.

 

STRIJELAC

Sadašnji položaj nebeskih tijela je san za ljubavne interese posvuda. Potiče vas da se prisjetite svega što je divno i nezaboravno o vašem zajedničkom vremenu. Ili stvorite prekrasnu atmosferu kod kuće i provedite večer uživajući u međusobnom društvu, ili izađite na romantičan objed i prošećite negdje lijepim mjestom gdje stojite pod zvijezdama. Veza između vas će se razviti u snazi.

 

JARAC

Kozmička klima čini da se u jednoj minuti osjećate dobro, a u sljedećoj ludi. Ljubav je gore i dolje, a vi niste sigurni je li vaša veza zapravo uključena ili isključena. Budući da je vaš romantični život pomalo neredovan, možda bi bilo najbolje da se malo odmorite jedno od drugog i radite druge stvari koje će vam pomoći da se osjećate osvježeno i obnovljeno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Kozmička klima donosi čudan, sjetan i gotovo upitan pristup poslovima srca. Čežnja koju osjećate za određenom osobom može se jako pojačati, kao i vaša sposobnost maštanja o njoj. Ne zanimaju vas onakvi kakvi stvarno jesu, već više kako se nadate da će biti. Unatoč tome, večeras biste mogli uživati ​​u prekrasnom romantičnom spoju.

 

RIBE

Planetarna usklađenost koja je u igri mogla bi usporiti proces upoznavanja nekoga posebnog. Iz nekog razloga vaše emocije curi, a ne teku poput potoka. Možda je to dobra stvar, jer vam daje priliku da učvrstite dosadašnju vezu. Možda ćete sami sebe shvaćati vrlo ozbiljno, ali bilo bi mudro da to ne učinite. Pokušajte učiniti nešto bezbrižno ako je moguće.

Stranice: 1 2