USKORO: Jarac dobija bitne informacije, Ovan i Vaga će uživati, Bik dolazi do novca, a OVAJ znak će ostvariti prijateljstvo koje će s vremenom postati ljubavna veza…

USKORO: Jarac dobija bitne informacije, Ovan i Vaga će uživati, Bik dolazi do novca, a OVAJ znak će ostvariti prijateljstvo koje će s vremenom postati ljubavna veza…

13 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Očekujte da će vaša romantična veza  biti bolja nego ikad. Dobro komunicirate i u kontaktu ste s osjećajima jedno drugoga. Kako je divno moći održati nadahnjujuću, nagrađujuću vezu s nekim tko te voli. Ima puno toga za što možete biti zahvalni. Ovo bi moglo biti dobro vrijeme da podignete svoju vezu na višu razinu. Vaš partner neće imati ništa protiv razgovora o tome.

 

BIK

Promjene koje se događaju kod kuće mogle bi dovesti do većeg prihoda. Možda se useli novi sustanar, što će vam smanjiti troškove stanovanja. Ili biste čak mogli razmisliti o preseljenju na novo mjesto, možda ono koje je bliže mjestu gdje članovi obitelji žive ili rade. Što god bilo, možda se ne čini mnogo, ali dugoročno bi trebalo utjecati na vašu financijsku situaciju. Samo naprijed!

 

BLIZANCI

Uz  planetarnu atmosferu, vaša senzualna priroda je u punom cvatu. Ako je u blizini romantični partner, ta osoba treba biti na oprezu! U blizini može biti puno drugih ljudi, pa se prilika da budete sami vjerojatno neće pružiti, barem ne ove večeri. Ako se ne povežete s potencijalnim partnerom, barem ćete se dobro zabaviti. Držite se i budite strpljivi!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vaši duhovni ciljevi u karijeri spajaju se tako da su oboje poboljšani, a niti jedan nije ugrožen. To je zgodan trik. Možete očekivati ​​da će vam prilika da prakticirate ono što propovijedate doći do vas preko prijatelja ili kolege. Nemojte odbaciti nijednu ideju koja vam je predstavljena, jer jedna će sadržavati ključ spajanja dvaju najvažnijih dijelova vašeg života.

 

LAV

Šetnja vašim susjedstvom mogla bi vas staviti u središte neočekivanog, zanimljivog događaja. To može biti manje javno okupljanje ili improvizirano okupljanje, poput prosvjeda. Što god to bilo, moglo bi vas očarati. Napravite mentalne bilješke i kasnije zapišite svoje dojmove.

 

DJEVICA

Možda ćete morati glumiti medicinsku sestru. Ljubavni partner mogao bi tvrditi da se ne osjeća dobro, a vi biste mogli potrošiti puno energije pokušavajući učiniti da se vaš voljeni osjeća bolje. Nemojte pretjerivati. Možda su na djelu psihološki čimbenici. Vaš bi voljeni mogao biti ljubomoran na pažnju koju ste poklanjali obitelji i prijateljima. Budite pažljivi, ali u granicama!

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2