Prva polovina maja je OVIM znacima bila teška, ali zato im sada počinje NAJDIVNIJI PERIOD u ŽIVOTU!

Prva polovina maja je OVIM znacima bila teška, ali zato im sada počinje NAJDIVNIJI PERIOD u ŽIVOTU!

13 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Ne znate jeste li naučili najvažniju lekciju, ali možete osjetiti kako se proces zaokružuje dok se vaše misli skupljaju i daju značenje situacijama iz prošlosti. Ipak, nesigurni ste i ne znate hoćete li nastaviti ponavljati isti obrazac i iste pogreške kako vrijeme prolazi.

Odvojite vrijeme za odmor, stvarnost koja vam daje prostora za disanje, učinite nešto kreativno i nosite osmijeh na licu. Morate biti na mnogo čemu zahvalni, čak i ako vam se mnoge stvari pokvare.

 

BIK

Možda ćete se osjećati ugušeno, pod pritiskom da pripadate tamo gdje ne želite pripadati. Želja za slobodom i osobnim prostorom stvarna je koliko god može, ali trebate poduzeti određene male korake umjesto da jednostavno žurite prema velikim očekivanjima koja nisu dobro utemeljena.

Neke riječi trebaju ostati neizgovorene. Iskušenja vas lako gurnu preko ruba, ali ne morate pretjerano dijeliti ono što je sveto i što treba ostati dio vašeg intimnog svijeta.

 

BLIZANCI

Koliko god neki izbori bili smiješni, mogli bi se smatrati i povrijednim ili bezosjećajnim. Budite oprezni s ljudima koje volite, ali nemojte odustati od svog humora i slobodnog duha samo da biste hodali po ljusci jajeta za druge.

Mašta može podivljati, a neki konačni izbori i planovi trebali bi pričekati još malo. Nemojte žuriti naprijed kada vaš unutarnji svijet treba tišinu i pažnju.

 

RAK

Dobre ideje padaju na pamet, ali ne možete ih sve ostvariti. Zadržite fokus i mudro birajte ako to morate učiniti. Zapamtite da uvijek ima dovoljno vremena za stvari koje su uistinu u skladu s vašom autentičnom osobnošću i osobom koju želite postati s vremenom.

Neki od najboljih savjeta nisu uopće došli kao savjeti. Tražite simbole svuda oko sebe kako biste dešifrirali svoje misli i raspetljali stvarnosti koje su bile zapetljane.

 

LAV

Možda ćete se osjećati kao da ste izgubili iskru i trebate novu koja će vas povući u novom smjeru. Ovo su dani kada vaše tijelo zahtijeva zdravu rutinu i dodatnu pažnju, stoga izbjegavajte otrovne tvari i nezdravu hranu, stvarajući mjesta za zdrave alternative i proces unutarnjeg čišćenja.

Teško je reći kome vjerovati. Sve što stvarno možete učiniti je osloniti se na svoju unutarnju istinu i postaviti svom srcu sva pitanja koja se čine mutnim ili okaljanim previše suprotstavljenih savjeta.

 

DJEVICA

Iznenađeni ste brojnim izborima koje imate u ovom trenutku, ali također imate sklonost odabiru onoga što je opasno ili lukavo, te rizično s vremenom. Imajte na umu da dugoročni projekti zahtijevaju pažljivo planiranje i predanost.

Glava vam je puna tuđih riječi. Oslobodite napetost hodanjem i pokretom. Jednostavna promjena okruženja mogla bi u potpunosti promijeniti vašu perspektivu i pomoći vam da postavite jasnije granice.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2