PRORICANJE BUDUĆNOST iz taloga kave! IZABERI jedan talog i SAZNAJ šta te NEVJEROJATNO čeka u JULU!

PRORICANJE BUDUĆNOST iz taloga kave! IZABERI jedan talog i SAZNAJ šta te NEVJEROJATNO čeka u JULU!

12 svibnja, 2023 0 By Admin

Postoje razne metode proricanja budućnosti, a jedna od njih je najpoznatija iz soca kave ili taloga kave. Ponudili smo vam tri različite šali sa tri soca. Vi se po nekim svojim kriterijima odlučite za samo jednu sliku ili za onu koju vas najviše privlaci. Mi ćemo vam reći značenje odabranog taloga i što je to što vas nevjerojatno čeka u danima koji dolaze…

PRVA SLIKA

Najgore je kada čovjek živi u svojim vlastitim okovima koji se ne može osloboditi. Ostali ste zarobljeni u prošlosti, a pri tome ne gledate prema budućnosti. Sve dok se ne oslobodite prošlosti, nećete pronaći svoj unutarnji mir i svoju sreću. Bez obzira što je bilo u prošlosti, bilo je i to više nitko ne može promijeniti. U narednom periodu to će vas najviše mučiti i proganjati i okupirati vam misli.

Griješili ste u prošlosti, ali svi griješe. Greške su sastavni dio svakog života i nema čovjeka koji ne griješi, koji nije griješio i koji neće opet pogriješiti. Prije bilo koga drugog, morate sami sebi oprostiti. Gledate poluotvorenih očima i zapravo nije ni čudo sto ne vidite sve što se dešava oko vas.

Jednoj osobi u vašem životu je veoma stalo do vas, ali ste previše okupirani prošlošću da bi to primjetili i shvatili. Kakva god da je bila vaša greška, morate naći način da sebi oprostite. Osim toga, priđite osobi koju ste povrijedili i jednostavno tražite oprost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dok ne skinete okove prošlosti nećete se moći posvetiti budućnost. Tražite oprost, a ako i ne bude kako očekujete, bar ćete znati da ste probali i da ste se ljudski pokajali i ispričali toj osobi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2