BIVŠA LJUBAV uzburkat će život OVOG znaka, dok OVOM znaku slijedi veliko razočaranje u ljubav! Opet…

BIVŠA LJUBAV uzburkat će život OVOG znaka, dok OVOM znaku slijedi veliko razočaranje u ljubav! Opet…

10 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljudi će se okupljati na vrlo čudne načine. Ako ste bili u potrazi za romantikom, onda očekujte da ćete biti iznenađeni, jer možete naići na nekoga tko vam se jako sviđa već neko vrijeme. Iako se možda ne slažete u svemu, razlike između vas čine ugodan kontrast i vidjet ćete da one poboljšavaju, a ne kvare odnos.

 

BIK

Moglo bi biti malo kontroverzi u vašim danima, ali mogućnosti istinske komunikacije također su poboljšane. Vi i voljena osoba ćete se možda teško oko bilo čega složiti. To može značiti da oboje morate promijeniti otvrdnute stavove prije nego što možete voditi pravi razgovor. Ali ako to možete pokušati, doista ćete primijetiti neke značajne razlike, i to prilično brzo. Osim toga u vaš život će iznaneda banuti vaš bivši partner. Možda u tišini, porukom ili pozivom, a možda se i pojavi pred vašim vratima. Bivši bi vam poprilično mogao uzburkati život.

 

BLIZANCI

Astralna energija može imati nekoliko različitih učinaka. U vašem slučaju, ako izlazite s nekim po prvi put, tada će romantična atmosfera nastojati iznijeti sve vaše tajne fantazije. Rastopit ćete se pod blještavim svjetlom svijeća i osjećati se kao da je vaš partner najčudesnija osoba na cijelom svijetu. Međutim, nemojte se previše zanositi; pričekajte prije nego što potpuno predate svoje srce.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ako ste dogovorili izlazak s voljenom osobom, možda neće ići baš po planu. Možda će vam se s tim biti teško nositi, što bi potencijalno moglo učiniti ili pokvariti priliku. Ako ne pokušavate postići svoj način, nego se radije trudite slušati, možda ćete otkriti da oboje zapravo želite istu stvar.

 

LAV

Možda će vam biti posebno teško uvjeriti voljenu osobu da vidi vaše gledište. Možete pričati dok ne pomodrite, ali ako on inzistira na tvrdoglavom držanju nekih načela, onda ni jedno ni drugo nećete nikuda stići. Možda će biti potrebno malo bočnog razmišljanja da se riješi ova dilema, ali odgovor je iznenađujuće blizu!

 

DJEVICA

Osjeća se uzbuđenje zbog vaših romantičnih izleta. Iako svog partnera poznajete već neko vrijeme, osjećate se kao da ste se tek upoznali, a večer se proteže pred vama kao neka primamljiva nova avantura. Uživajte u ovom prekrasnom scenariju dok traje i iscijedite svaki trunac romantike iz njega.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2