Za OVA 4 znaka slijedi NEVJEROJATNA LJUBAVNA PROMJENA koja je van svih njihovih očekivanja!

Za OVA 4 znaka slijedi NEVJEROJATNA LJUBAVNA PROMJENA koja je van svih njihovih očekivanja!

6 svibnja, 2023 0 By Admin

VAGA

Sve vaše misli i uvjerenja o stvarnosti vašeg života mogu doći u pitanje. Ovo se može osjećati pomalo kao egzistencijalna kriza, ali u konačnici će vam pomoći da postanete osoba kakva biste trebali biti. Kako napredujete na ovom putu, moglo bi vam postati jasno da partner ili ljubavni interes nisu na istoj intelektualnoj stranici kao i vi. Ako postoji veliki nesrazmjer, to može uzrokovati problem. Svakako iskreno komunicirajte s voljenom osobom. Ako ste potpuno slobodni, možda ćete se ovog tjedna više baviti intelektualnim poslovima nego romantičnim. Usredotočite se na ono što vam odgovara!

 

 

ŠKORPIJA

Ovog tjedna vaša ljubavna životna priča mogla bi se odnositi na to hrani li vaš osjećaj vlastite vrijednosti ili ne. Vjerojatno je da nešto nije u redu u ovom odjelu i da ste ljuti – potencijalno bijesni! Sasvim je moguće da ćete se potpuno uklopiti jer ste konačno shvatili da ne trebate tolerirati nepoštivanje bilo koga. Ako ste slobodni, ovaj aspekt vam može pomoći da potpuno razbijete obrazac privlačenja ili prihvaćanja ljudi u svoj život koji vas ne zaslužuju. Ako ste u vezi, vrijeme je da sa svojim partnerom postavite neka nova pravila o tome što ćete, a što nećete tolerirati.

 

 

STRIJELAC

Nešto živahne energije moglo bi vas odvesti od trenutačno isprobanih romantičnih puteva. Položaj planeta mogao bi potaknuti na riskantan flert, ali i dovesti do nekog neočekivanog ponašanja s vaše strane – ovo možda neće stvoriti najsigurniji ishod u pitanjima srca! Zapravo, vaše srce vjerojatno čezne za slobodom, a ova vitra žudnje za lutanjem mogla bi dovesti do nepromišljene odluke u romantičnim stvarima. Prije nego što se potpuno prepustite svojim željama, razmislite o mogućim posljedicama. Ti si taj koji će se morati nositi s njima u budućnosti!

 

 

JARAC

Iako se možda nadate najboljem u stvarima ljubavi, vjerojatno se pripremate za najgore. Ova kontradikcija uključuje rascjep između vašeg uma i vaših postupaka. U svom umu znate da se sve događa s razlogom. Također je jasno da možete gledati na svjetliju stranu stvari – mnogo dobrih događaja tek dolazi. Međutim, kada je riječ o vašim postupcima, možda ćete destabilizirati bilo koji put kojim ste išli u ljubavi. Čak i ako vam je ovaj put donio osjećaj sigurnosti, moglo bi se osjećati kao da je skretanje s njega jedini način rasta. Možda ste u pravu! Obratite pažnju na svoje srce kako biste pronašli svoj najbolji put naprijed.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Možda je vrijeme za neku vrstu prijelaza u vašoj romantičnoj situaciji. Neka vas položaj planeta potakne na sve potrebne promjene. Ako ste u vezi, možda ćete se iznenaditi kad vidite da ljubav ponekad jednostavno nije dovoljna. Ljubav može pobijediti sve samo kada se obje osobe posvete zajedničkom radu u vezi. Vaš partner se možda osjeća kao da radi više od onoga što im je pošteno, i da je vrijeme da se malo pozabavite – ili obrnuto. Ako ste slobodni, mogli biste osjetiti duboku povezanost s nekim tko je mnogo praktičniji od vas. Slobodno istražite sve nove osjećaje.

 

 

RIBE

Romantični idealizam vjerojatno će biti nagrađen ovog tjedna! Ovdje se radi o izražavanju vaše najoptimističnije perspektive o božanskoj, bezuvjetnoj ljubavi i suosjećanju – potencijalno i oprostu. Dakle, ako ste u vezi, imate priliku razgovarati sa svojim partnerom o najdubljoj, sveobuhvatnoj ljubavnoj vezi koju želite. Vas dvoje možete raditi zajedno kako biste se istinski razumjeli, sve do vaših duša. Ljubav ova duboka može pobijediti sve! Ako ste slobodni, vjerojatno imate velike snove o ljubavi – i znate kako ih ostvariti.

Stranice: 1 2