Ako ste Ribe, Djevica i OVAJ znak, ova nedelja, 7. maj vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP, SJAJAN DAN i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Ribe, Djevica i OVAJ znak, ova nedelja, 7. maj vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP, SJAJAN DAN i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

6 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Danas je sjajan dan za druženje s prijateljima, posebno ako zajedno učite, radite na projektu ili se samo zezate o tome zašto volite ili mrzite najnoviju vruću temu na TV-u. Sve je to zahvaljujući prekrasnoj vezi između Saturna, Venere, retrogradnog Merkura i Mjeseca u Škorpionu. Samo ne zaboravite danas polako. U suprotnom, možete završiti s tučnjavom na rukama.

Također, ako niste sigurni u lojalnost nekog od svojih prijatelja, nemojte previše dijeliti važne pojedinosti iz svog života s njima, čak i ako su svi ostali u grupi. Neka razgovor za sada bude opušten i prizeman. Postoji mogućnost da će vam nečija nesigurnost na kraju pokazati drugu stranu osobe.

Konačno, ne dopustite da vas neraspoložena energija pomrčine odvrati od vaših poslova i obveza; kasnije će te ugristi ako to učiniš. Budući da su Sunce, Uran i retrogradni Merkur direktno nasuprot Dijelu sreće, danas nije dobar dan za kockanje ili klađenje.

 

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ako planirate ručak sa svojom obitelji (ili večeru), stvari će biti zaista glatke, a okupljanje će djelovati uglavnom opušteno. Vaša će majka vjerojatno uglavnom biti dobro raspoložena. Čak i ako okupljanje nije planirano, ona će danas biti brbljava, možda preko telefona. Vi ste ovdje majka koja organizira ručak ili doručak za neke od vas.

Zanimljivo je da Mars u Raku danas stvara lijepu vezu s Ceresom u Djevici, dok Venera u Blizancima nije. Dakle, brat će danas biti favoriziran u odnosu na sestru (ili nešto u tom smislu), što dovodi do povrijeđenih osjećaja prema sestri ispod površine. Ako si ti brat, pokaži svojoj sestri malo više ljubavi čak i ako tvoji roditelji ne mogu a da ti ne daju prednost nad njom.

Također, bolje je odgoditi planove za neki drugi dan ako svoju djevojku/važnu osobu danas planirate upoznati s roditeljima (osobito s mamom). Ako to logistički nije moguće, recite svom partneru da se ne istakne dok ste vas dvoje s roditeljima. To može biti i obrnuto ako upoznate roditelje ili članove obitelji vaše drage osobe (čak i sestru).

Venera i Neptun danas formiraju teške aspekte sa Ceresom. Vaša bi obitelj mogla postati ljubomorna na vašu vezu s partnerom ili misliti da vas kradu od njih. Neki od vas mogu izraziti otvoreno neodobravanje ako vaš partner ne ostane prikriven. Najbolje je dopustiti da se odnos polako razvija tijekom više uzastopnih posjeta.

 

3. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Današnji dan je odličan za ispoljavanje ljubavi ili fokusiranje na ljubav prema Blizancima, a to je zato što su i Juno i Venera u Blizancima. Juno, asteroid braka, danas formira prekrasne sekstilne i trigonske veze s Palasom, Ceresom, Neptunom i Plutonom. Na intimnoj razini, ovo je sjajno vrijeme za meditaciju vizualizacije usmjerenu na ljubav i zatim zabilježite kvalitete koje tražite kod partnera.

Neki od vas možda čak i razgovaraju sa svojom mamom o ovoj temi, pogotovo ako se žele uskoro vjenčati. Ipak, ne dopustite da razgovor skrene na ljubav. Vaša bi se majka mogla uznemiriti i nazvati vas “nepraktičnom”. Ali u stvarnosti, ona je samo povrijeđena zbog svojih iskustava u braku.

Oženjeni Blizanci mogli bi se naći u svađi sa svojim partnerom tijekom dana. Aspekt trigona između Venere i Saturna olakšat će povrijeđene osjećaje ili razbarušeno perje kroz senzualne aktivnosti. Pustit ćemo vas da smislite ostalo. Čuvajte se najboljeg prijatelja koji pokušava preuzeti ovu ulogu iza vaših leđa ili se pretvarati da samo pokušava pomoći iako potajno gaji osjećaje prema vašem partneru i izdat će vas u tren oka ako može.