Ako ste Strijelac, Jarac ili OVAJ znak imat ćete NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 6. maja

Ako ste Strijelac, Jarac ili OVAJ znak imat ćete NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 6. maja

5 svibnja, 2023 0 By Admin

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Došli ste na mjesto gdje ne želite gubiti vrijeme. To može biti zato što ste nedavno prošli kroz nešto što vam omogućuje da znate da je sve ovo dragocjeno i prolazno, ili se predobro poznajete i znate da želite voljeti. Dani igrica i uskraćivanja ljubavi su davno prošli, a vi ste dovoljno sretni da u svom životu imate nekoga s kim ste ozbiljni.

Tijekom tranzita Mjeseca u trigonu s Venerom, rado ćete pokazati toj osobi da ste iskreni u svojoj želji da provedete svoj život s njom. I da ste spremni sve to danas pokrenuti bez oklijevanja. Nedostatak oklijevanja je ono što će vas iznenaditi jer je stvarno. Autentičan je. Danas ćete šokirati sami sebe jer se prvi put nakon dugo vremena osjećate cjelovitim, čvrstim, stvarnim i stvorenim od ljubavi. Sretno!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Iako ne osjećate nužno da vas astrološki tranziti pokolebaju, znate da se nikada prije niste osjećali toliko posvećeni osobi s kojom ste. Današnji dan, čini se da donosi taj osjećaj hitnosti u vaš život kada dolazi do tvoje ljubavi prema njima. Tranzit Mjeseca u trigonu s Venerom lebdi visoko na nebu i duboko utječe na vas. Uglavnom zbog svoje pozitivnosti, ne vidite ništa osim zelenih svjetala ispred sebe kada izražavate svoju ljubav onome tko vam je osvojio srce.

Iako ovo baš i nije nešto što vas je ikada sputavalo, nešto u vezi s današnjim danima izvlači sve na površinu samo malo više. Danas se osjećate slobodno i opušteno i osjećate se kao da ste jedno sa svojim mislima. Nema unutarnjih sukoba, što vam omogućuje da se svojoj voljenoj osobi predstavite kao netko kome mogu vjerovati i voljeti ga do kraja života. Sretno!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Tvoja ljubav je toliko čista da će onaj tko je primi znati da je najsretnija osoba ikada. Niste uvijek najtoplija osoba na svijetu, ali kada odlučite da ste sigurni i da nema ničega što bi vas moglo ugroziti ili povrijediti, definitivno ćete iznevjeriti svoju obranu. Današnji dan, dovodi vas u situaciju da vam sve ide na ruku, au ljubavi se osjećate sigurno kao i u životu.

Vi i vaš partner došli ste na novo mjesto gdje je sve što je nekoć smetalo vašoj vezi sada dio prošlosti. Službeno je i oboje ste se oslobodili ljutnje. Na ovaj dan, tijekom tranzita Mjeseca u trigonu Venere, primijetit ćete ovaj prekrasan unutarnji mir. A ovaj osjećaj vas vodi na mjesto gdje izražavanje ljubavi jedno prema drugom dolazi prirodno i lako. Možda ćeš na ovaj dan pustiti i suzu radosnicu, Jarče, jer izgleda da si dovoljno sretan da upoznaš pravu ljubav u ovom životu. Sretno!