VIKEND HOROSKOP: Vodoliji stiže ogromna isplata, Rak će dobiti sve što želi, Vagi će se strpljenje isplatiti, a OVOG znaka čeka PRAVO IZNENAĐENJE!

VIKEND HOROSKOP: Vodoliji stiže ogromna isplata, Rak će dobiti sve što želi, Vagi će se strpljenje isplatiti, a OVOG znaka čeka PRAVO IZNENAĐENJE!

4 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Čini se da će tvoj brod ući. Barem se čini da planeti tako misle. Vaše godine njegovanja poslovnih odnosa isplatit će vam se u vidu povećane prodaje ili novih poslovnih prilika. Čini se da se ovaj uspjeh prelijeva i u vaš osobni život. Život na domaćem planu nikad nije bio mirniji. Vi ste dirigent ove melodične simfonije koja je vaš život. Čestitamo!

 

 

BIK

Zašto strpljenje mora trajati toliko dugo? Dobacila je jedna frustrirana duša. Jeste li to mogli biti vi? Čekanje vam nikada nije bila jača strana, nema sumnje u to. Lakše ćete preživjeti današnji dan ako se usredotočite na pronalaženje izlaza za svoju nagomilanu frustraciju. Posjet teretani ili intenzivno čišćenje kuće bi pomogao.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Svi znamo poslovicu: “Ako u početku ne uspiješ, pokušaj, pokušaj ponovno.” Ali ne možete ne osjećati da ste pokušavali i pokušavali i pokušavali bezuspješno. Sve što će se promijeniti, kada počnete ubirati plodove svog rada. Možete očekivati ​​da vidite stvari iz nove, neobične perspektive. To će vam omogućiti da zaobiđete prepreke koje su vas nedavno blokirale. Obratite dodatnu pažnju danas i zabilježite mentalno, ako ne i fizičku, sve neobične ideje koje imate.

 

 

RAK

Što god želiš, samo to tražiš i velika je šansa da ćeš to i dobiti. A bilo je i vrijeme. Čini se da ste u posljednje vrijeme iznimno naporno radili. Sigurno vam je potrebna povišica, ako ne i promaknuće. Skupite svoje misli, prikupite dokaze i zatražite ono što zaslužujete. Poduzmite korake danas kako biste osigurali više vremena u centru pažnje.

 

 

LAV

Vrijeme je jednom zauvijek da povežete sve one labave krajeve projekata koji su ostali nedovršeni. Koliko god se toga bojali, razmišljajte o tome na ovaj način: izvršavanjem ovih zadataka oslobađate prostor za uzbudljive nove projekte koji će vam se pojaviti. Znajte da danas sve sluti dobro za sve financijske i profesionalne stvari. Možda ćete dobiti onaj bonus koji vam pripada!

 

 

DJEVICA

Neželjena pošta i nekoliko telefonskih poziva gotovo bi bilo dobrodošlo olakšanje od intenzivne komunikacije koju u posljednje vrijeme vodite s ljudima. Sav taj intenzitet je, dakako, zanimljiv, ali i oduzima više vremena nego što biste željeli. Jedva imate vremena baviti se svojim poslovima, a još manje tuđim. Ako se počnete osjećati u točki pucanja, nazovite svoj osobni time-out. Tuširanje ili kupka dobro bi vam učinili.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2