ŽENA VAGA: NIKAD NE DA na sebe, jer ZNA KOLIKO VRIJEDI. Ne morate ju voljeti, ali POŠTOVANJE MORA POSTOJATI!

ŽENA VAGA: NIKAD NE DA na sebe, jer ZNA KOLIKO VRIJEDI. Ne morate ju voljeti, ali POŠTOVANJE MORA POSTOJATI!

3 svibnja, 2023 0 By Admin

Kod donošenja odluka, čak i onih potpuno nebitnih, često su veoma neodlučne.

Jednima to paše kod Vage, jer onda najčešće drugi donesu odluke skladno svojim željema. Onim drugima to ne paše i često su im takve situacije naporne i frustrirajuće.

Pri donošenju odluka nije sebična i ne gleda samo na svoje želje. Vrlo je pažljiva i kad odlučuje, pokušava donijeti odluke koje će ujedno i nekome drugome odgovarati. Neovisno da li se radi o prijateljima ili obitelji. Upravo se i u ovom slučaju vidi koliko je pravedna i koliko je dobra kao osoba.

Vaga je veoma ljubazna. Voli istraživati i voli upoznavati nove ljude. Vaga je veoma šarmantna, elegantna, prirodna.

Veoma pazi na svoj fizički izgled pa je često dotjerana i sa lijepom frizurom. Vaga jednstavno ima dar da uskladi svoj outfit i da izgleda savršeno. Zna kako da se obuče u određenoj prigodi i sve što odjene na sebe, nosi sa stilom i elegancijom.

Ona ne može biti loše odjevena, jer je u stanju i po par sati birati što će odjenuti dok ne pronađe savršenu kombinaciju i dok sve ne uskladi. Vaga je moderna, ali se ne odjeva po posljednjoj modi.

Vaga ima izgrađen svoj stil i bitno joj je da se njoj sviđa i kako na njoj stoji.

Manje joj je bitno što se baš nosi ove sezone ili ove godine. Čak i kada je potpuno obično odjevena, imat će na sebi neki upadljivi detalj koji će ju izdvojiti od ostale mase ljudi sa kojima je okružena.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaga voli dugu kosu, najčešće kosu koja je isprepletena pramenovima. Make up joj nije napadan. Više voli nježnije nijanse i prirodni izgled. Obožava parfeme i u svakoj prigodi iza Vage ostaje trag parfema.

Vaga je esteta i ima jako razvijen osjećaj za lijepo. Ona voli sve što je lijepo, a posebno voli lijepe torbice i cipele.

Stranice: 1 2