Mjesec Maj 2023 za OVA 3 znaka donosi NAJSRETNIJE LJUBAVNE DANE i ISPUNJENJE ŽELJE kao i najbolji horoskop…

Mjesec Maj 2023 za OVA 3 znaka donosi NAJSRETNIJE LJUBAVNE DANE i ISPUNJENJE ŽELJE kao i najbolji horoskop…

23 travnja, 2024 0 By Admin

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Sve što želite je prilika da date sve od sebe. Znate da ponekad znate biti težak slučaj i više ne želite to pripisivati nikome, pogotovo osobi za koju ste iskreno i romantično zainteresirani.

Bojite se da ste g možda isključili jednostavno time što ste sami, ali, niste; Ovaj mejsec daje vam drugu i treću priliku da se iskupite, a istina je da nemate razloga za uzrujavanje. Ti si sjajna zvijezda i ti si taj koji doprinosi ovoj vezi.

Iako je vaša osoba ili partner doista poseban, vi ste ti koji uspijevate uzeti ono što imate i učiniti to još uzbudljivijim, a to činite svaki dan. Ti si nagrada; ne morate brinuti hoćete li biti odbačeni ili odgurnuti. Maj će vam pokazati da su sve komunikacije UKLJUČENE i da je ljubav koju želite dijeliti u potpunosti tu za vas, onoliko dugo koliko to želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ponekad se osjećate kao da ste si učinili medvjeđu uslugu pucanjem previsoko prema nerealnim ciljevima. Maj će vam dokazati da ne samo da ste na pravom putu, već ste iu ljubavi superzvijezda. Maj pokazuje vam da ste cijelo vrijeme bili u pravu i da je bila sjajna ideja da se držite svojih standarda jer ćete u ovom mjesecu dobiti ono što želite u ljubavi i romantici.

Energija omogućuje vam da konačno povjerujete u to. Započet ćete novi život u kojem ćete vjerovati svojim instinktima i dopustiti im da vas vode do novih i pustolovnijih iskustava. Ovaj mjesec ćete upoznati nekoga tko ispunjava sve vaše kriterije, a to će vas učiniti ekstatičnim. Lijepo je konačno dobiti ono što želiš!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Možda ste do ovog mjesta došli na teži način, ali vau, je li se ikad isplatilo? Ovdje se misli da ste u vezi koja je doživjela ozbiljne uspone i padove, a padovi su vas gotovo uvjerili da ta veza nikako ne može potrajati. Zatim, tu je maj koji dolazi poput daška svježeg, sunčanog zraka, spreman da izliječi vas i vašeg partnera.

Od mnogih korisnih tranzita koji će vam priskočiti u pomoć ovog mjeseca, najkorisniji od svih je onaj koji će vam omogućiti da vidite da ‘ne postoji mjesto kao što je dom’ i da dom uključuje osobu u kojoj živite sa i jako voli. Uložili ste napor ka iscjeljenju i sada ste podržani energijom iscjeljujućeg čvora mjeseca, i da, vi i vaš partner ćete biti izliječeni. Sljedeća postaja … svijet. Sretno.