LJUBAV u MAJU! – dolazi vrlo BURAN i ZANIMLJIV mjesec! Zapleti, raspleti, povratak bivših, iznenadni raskidi, ali i slomljena srca…

LJUBAV u MAJU! – dolazi vrlo BURAN i ZANIMLJIV mjesec! Zapleti, raspleti, povratak bivših, iznenadni raskidi, ali i slomljena srca…

1 svibnja, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ovaj mjesec prisjetit ćete se nečega što ste ranije zaboravili. Bilo da se radi o važnom koraku u stvaranju ovog novog vas i života, ili ako se radi o stvarnoj osobi iz vaše prošlosti, morat ćete se vratiti malo unatrag prije nego što stvarno krenete naprijed jednom zauvijek.

Gotovo kao da ste u svom uzbuđenju zbog novosti prešutjeli neke važne korake koje sada treba pregledati.

Dio ovoga bi mogao biti i to da ste rekli svoj mir onima koji su najviše uključeni u promjene koje trenutno činite. Upamtite da kada smo sigurni u svoje odluke, ne trebamo nitko drugi biti.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Osjećam se kao coming-out party ovog mjeseca jer ste odjednom bili spremni za puštanje u svijet sav posao koji ste radili iza kulisa.

Za vas je fokus ovog mjeseca na tome da ne pretpostavljate da su oni koji su vam najbliži uključeni u vašu magiju. Samo zato što se čini da često ne trebate govoriti i objašnjavati stvari svom partneru, ne znači da možemo pretpostaviti da je to uvijek istina.

Pobrinite se da linija komunikacije bude otvorena i iskrena, inače ćete na kraju mjeseca dobiti provjeru stvarnosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

U tjednima koji dolaze, odvojite vrijeme da uđete. Nedavno se puno toga dogodilo u vašem vanjskom i unutarnjem životu i morate si dati vremena da se priviknete na sve nedavne događaje.

Ono što trebate biti jest iskreni prema sebi jest ako postoje neki prethodni obrasci ili ciklusi koji se vraćaju ili ako osjećate da klizite natrag u stare rutine ili načine razmišljanja.

Ponekad kada ne pronađete uspjeh koji vam je potreban, pribjeći ćete paklu koji već poznajete. Želite da ovaj mjesec bude novi početak o kojem ste sanjali, stoga samo pazite da ne idete unatrag.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Postoji razlika u ljubavi koju primimo kada zavolimo sebe i iako je to za vas često polagano naučena lekcija, nakon što je savladate, ona mijenja sve. Ovo je mjesec sa kojim sve dolazi na svoje mjesto.

Vaši savezi će se mijenjati kako budete jasnije vidjeli tko je za vas u odnosu na one koji samo kažu da jesu. Iako je vaša odanost izvrstan dar, također vas može držati okovanim na mjestu mnogo dulje nego što je potrebno.

Iskoristite taj duboki izvor samoljublja ovog mjeseca da vas oslobodi od onoga što vas je spriječilo da prijeđete u sljedeće poglavlje u vašem životu.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Dijeliti svoju najdublju istinu i ranjivost jedan je od vaših najvećih izazova. Obično se to događa zato što ste rano dali svoje srce nekome tko ga nije mogao zadržati. Pa kad su ga ispustili ili vratili, to ste shvatili kao odbijanje.

Da vam se osjećaji ne vrate ili da vas netko koga volite ostavi na miru jedan je od vaših najvećih strahova. Ali ako nastavite živjeti štiteći sebe, nikada nećete moći stvoriti prostor za drugoga da uskoči.

Nastupi trenutak u kojem govorite da će vaše srce biti prekretnica u vašem životu na kojem ste radili. Nemoj sada odstupiti.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Kako mjesec počne, bit ćete izazvani da se u poznatoj situaciji pojavite kao novi i nadamo se mnogo mudriji ja.

Iako bi to mogao biti bivši povratak na sliku, vjerojatnije je da shvaćate da ste u situaciji u kojoj ste bili prije.

Budući da ste ljubitelj iscjeljivanja, skloni ste privući partnera kojima je to potrebno. Iako smo svi u tijeku, postoji razlika između iscjeljivanja i zajedničkog rasta u odnosu na suovisnost i pokušaj rješavanja tuđih problema.

Ponekad možemo promijeniti sve jednostavno mijenjajući sebe i način na koji reagiramo. Ovo je vaša prilika da saznate koliko ste narasli.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Iako ste vješti u mnogim aspektima vezanim za odnose, prepuštanje kontrole nije jedan od njih. Ali to je upravo ono što će se morati dogoditi ovog mjeseca.

Ovo nije samo prekrivena situacija u kojoj ćete se morati odreći kontrole, već izbor da vjerujete svom partneru.

Ne možemo učiniti da se sve dogodi u vezi. Ne možemo natjerati partnera da dođe na tu sljedeću razinu i ne možemo sami voditi odnos. To mora biti zajednički poduhvat i ovisno o tome što se događa za svaku osobu, ponekad se moramo izmjenjivati.

U ovom trenutku bit ćete testirani da vjerujete svom partneru da radi ono što kaže i nemojte ga stalno ispitivati ​​u tom procesu.

Uzmite skok vjere i uvjerite se kako velika ljubav može biti kada vjerujete da već jest.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Kad znaš svoju vrijednost, krećeš se drugačije u ovom svijetu. Ali poznavanje naše vrijednosti samo je dio toga.

Drugi je u tome da govorite o tome, stvarate granice i podsjećate one oko sebe što točno zaslužujete i što više niste spremni tolerirati.

Ali to također ne radimo svaki dan ili čak svaki tjedan. Često je bolje jednom izgovoriti svoju istinu, a zatim se odmaknuti i vidjeti tko sluša.

Kada se radi o vezi koja je zamišljena, nećemo stalno tražiti od partnera da se ponaša prema nama kako zaslužujemo biti.

Iako neće svaki dan biti isti, još uvijek postoji dosljednost u poštovanju i prisutnosti.

Znajte kada govoriti, ali i kada šutjeti i samo promatrati, ponekad na taj način naučite više.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Čini se da iz vas izbija struja kada počinje mjesec. Naravno, to vjerojatno ima neke veze s mjesecom koji izaziva strahopoštovanje ove godine koji se događa u vašem znaku na kraju mjeseca. Ali to je i zato što postoji nešto što znate da još ne dijelite sa svima.

Ne radi se o čuvanju tajni ili nedostatku transparentnosti, već samo o tome da ste se neko vrijeme kretali, živjeli i pravili planove tiho i sada se približavate tom prostoru kada ćete izaći na otvoreno.

Kako mjesec odmiče i postajete sve bliži osjećaju da je vrijeme da otkrijete što se interno događa jer se podsjetite da se ne radi o tome da nitko drugi osim vas živi svoju istinu.

Oni koji su oduvijek bili dio vašeg plemena podržat će vas bez obzira na sve, a oni koji nisu samo su korov koji se orezuje iz vašeg vrta.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Kako se krećemo kroz mjesec, koncept zadržavanja prostora postaje nevjerojatno važan, kako za vas, vašeg partnera tako i za situaciju koja će se nastaviti odvijati.

Obično komunicirate više nego što je potrebno o stvarima koje nisu važne, ali o temama koje su vam bitne ostajete prigušeni.

Ovaj mjesec, dok imate prostora, također razmislite o tome što uistinu treba reći nasuprot onome što ne treba. Kada govorimo, to bi trebalo biti važno, trebalo bi imati značenje, pa čak i značenje.

Dok je dio vašeg putovanja ovog mjeseca zadržati prostor za drugoga za taj (možda zastrašujući) razgovor s vama. Drugi je prepoznavanje moći koje vaše riječi imaju tako da je nikada ne biste zloupotrijebili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodolija (20. siječnja – 18. veljače)

Ovdje postoji prostor autentične iskrenosti o kojoj treba govoriti, ne za dobrobit bilo koga drugog, već kako biste se mogli osloboditi težine koju ove riječi imaju.

Toliko je ovog mjeseca o komunikaciji i dok vidimo da se na kraju mjeseca događa retrogradnost, preispitujemo način na koji komuniciramo. I, naravno, ono što govorimo.

Bilo je nečega u vašem srcu o čemu ste morali progovoriti i bilo da se radi o sadašnjem ili prošlom ljubavniku. Ovdje postoji prostor za koji će se od vas tražiti da to više ne nosite.

Pobrinite se da slušate svoje unutarnje ja kada treba izraziti ove riječi jer iako to može biti zastrašujuće, ne samo da ih druga osoba mora čuti, već ćete i vi reći što trebate i razotkriti drugu razinu ranjivosti otključati potpuno novu razinu slobode za sebe.

 

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Nešto veliko dolazi i iako će možda trebati veći dio mjeseca da se ostvari, nemojte sumnjati da je na putu. Uz veliki vodeni trigon koji se pojavljuje u vašem elementu uz nevjerojatno moćan mjesec, postoji samo jedno pitanje… Jeste li spremni za promjenu vašeg života?

Jeste li spremni naučiti kakav je osjećaj primiti sve o čemu ste ikada sanjali? I je li to bio tek početak onoga što dolazi? Za vas se u nadolazećim tjednima čini da je aspekt komunikacije na kojem morate raditi jednostavno primanje riječi drugih.

Ovaj mjesec za vas je veća tišina, ali ona proizlazi iz samopouzdanja, a ne iz tjeskobe. Pa neka radi za vas.

Do tada se usredotočite na ono što vam donosi radost ovog mjeseca i oslonite se na područja u kojima se čini da se može učiniti više, tako da ćete, kada vam ponuda dođe, doista biti u prostoru da je primite. Sretno!