OVAJ znak imat će susret s prošlošću s kim je imao blizak odnos, a taj susret će zapravo biti novi početak…

OVAJ znak imat će susret s prošlošću s kim je imao blizak odnos, a taj susret će zapravo biti novi početak…

30 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Snaga vaših vlastitih romantičnih osjećaja će vjerojatno iznenaditi čak i vas. Velike su šanse da ćete se ponašati na potpuno neuobičajen način i vaša će odvažnost vjerojatno biti prilično iznenađujuća. Vjerojatno će se vaš partner osjećati ošamućenim, ali sretnim i zahvalnim. Iskoristite ove dane dugim romantičnim šetnjama i zajedničkim druženjima.

 

 

BIK

Susrest ćete se s nekim iz svoje prošlosti tko je s vama imao blizak odnos. Ovaj susret zapravo može označiti novi početak, bilo promjenom dinamike vaše trenutne veze ili obnavljanjem stare. Obratite pažnju na svoje osjećaje umjesto da ih prikrivate i uživat ćete u boljim danima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovih dana ćete možda morati prilagoditi svoj odnos prema voljenoj osobi. Vjerojatno će on ili ona biti pod stresom, a možda i stres na vas. Ako uzvratite naturom, situacija će se degenerirati. Umjesto toga, pokušajte biti pun razumijevanja i susretljivosti i bit ćete nagrađeni zahvalnošću i nježnošću, ako ne danas, onda svakako kasnije.

 

 

RAK

Pravo je vrijeme da sjednete s partnerom i riješite probleme koji vas muče u posljednje vrijeme. To se može odnositi na vaše osjećaje i dubinu vaše predanosti jedno drugome. To također može biti u vezi s svakodnevnim kućanskim stvarima koje ste ignorirali. Činjenica je da je pravo vrijeme za zajedničko djelovanje.

 

 

LAV

Vaš partner surađuje i podržava. Podijelite svoje brige sa svojim dragim osobama umjesto da brige držite u sebi. To će vam biti od velike pomoći i uvelike će vam ublažiti stres. Isprobajte to uz kavu ako je to doista povezano s vašim partnerom, neće puno reagirati u javnosti pa ćete to lako izbrbljati.

 

 

DJEVICA

Dani su savršeni za romantiku i možete planirati iznenaditi svog partnera nekom intimnom ili ekstravagantnom gestom. Također ćete vjerojatno dobiti sretno iznenađenje od svog partnera. Svakako zakažite vrijeme za sami kako biste u potpunosti iskoristili ovu planetarnu postavku. Ako razmišljate o osnivanju obitelji, onda je ovo pravo vrijeme za to.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2