VODOLIJA – Mjesečni horoskop za MAJ! -Moći ćete puno toga ostvariti uz dosta truda, ovog mjeseca ćete čuti neke sretne vijesti

VODOLIJA – Mjesečni horoskop za MAJ! -Moći ćete puno toga ostvariti uz dosta truda, ovog mjeseca ćete čuti neke sretne vijesti

29 travnja, 2023 0 By Admin

KARIJERA

Mjesec vam donosi određeni napredak u karijeri, ali može doći do nekih kašnjenja koja bi vas mogla iritirati na početku mjeseca, a vjerojatna su i neka nepotrebna putovanja na vašem poslu. Možete zablistati u svojoj karijeri ako iskoristite svoju strast i hrabrost. Imat ćete prepreke na putu do uspjeha, ali znat ćete ih uklanjati jednu po jednu. Možete uspjeti na poslu i pobijediti sve svoje neprijatelje. Bit ćete vrlo dobri u upravljanju zadacima i izvršenju na vrijeme. Vaš će šef biti impresioniran vašom izvedbom. Pokazat ćete se uspješnim u svom poslu i svi će vas hvaliti.

 

 

POSAO

Partnerski posao će vam procvjetati ovog mjeseca, posebno ako poslujete s inozemnim klijentima i ako putujete radi poslovnih dogovora. Imat ćete pravi stav za posao. Možete impresionirati svoje buduće poslovne partnere svojom pametnošću i tehničkim vještinama, te ćete s njima sklopiti dobre poslove, ali može doći do određenih kašnjenja i prepreka u dovršenju projekata koji bi vas mogli uznemiriti i demotivirati. Treba biti strpljiv i proaktivan. Možete imati spor i stalan rast poslovanja.

 

PROFESIONALISTI

Oni koji obavljaju više uloge na poslu mogu se neprestano odvlačiti, razmišljajući o novoj ulozi posla, a to može biti negativno za njihov trenutni posao i zadatke. Oni možda neće moći ostati usredotočeni na izvršavanje svojih zadataka na čekanju. Kao rezultat, njihov bi se rast mogao usporiti, a šef možda neće prepoznati njihove talente. Profesionalcima se savjetuje da uzmu pomoć svog šefa kao smjernice. Oni koji žele ići u inozemstvo radi projekata mogu dobiti podršku zbog kretanja planeta.

 

 

ZDRAVLJE

Disciplina i marljivost ključ su vašeg dobrog zdravlja ovog mjeseca. Iako ne jedete lošu  hranu i možda vježbate, ne radite ih redovito, a također jedete više nego što vježbate, odnosno više nego što potrošite kalorija. Bez odgovarajućeg izlaza za energiju, ovaj mjesec možete se osjećati naduto. Dakle, morat ćete stvoriti rutinu zdrave prehrane i vježbanja u skladu s tjelesnim potrebama kako biste se vratili u formu.

 

 

STUDENTI

Studenti mogu imati dobar mjesec. Planeti će ih učiniti mudrima i sretnima, a oni koji žele otići u inozemstvo uspjet će ako se trude i slušaju starije kod kuće. Oni mogu otplatiti studentske zajmove, a također oni koji uzimaju nove zajmove mogu ih sankcionirati. Pomoć mogu dobiti od obitelji ili rodbine za zajmove. Moraju razgovarati sa svojim profesorima na skroman način. Ne bi se trebali truditi pokazati svoju inteligenciju i moraju slušati savjete profesora.

 

 

Povoljni datumi:

2, 7, 6, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 21, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

 

Manje povoljni datumi:

1, 3, 4, 5, 8, 9, 17, 18, 19, 20, 22

Stranice: 1 2