U mjesecu Maju OVA 4 znaka će imati NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT prema KINESKOM HOROSKOPU

U mjesecu Maju OVA 4 znaka će imati NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT prema KINESKOM HOROSKOPU

23 travnja, 2024 0 By Admin

1. Zmija
(1941., 1953., 1965., 1977., 1989., 2001., 2013.)

Neki od vas su na pragu da dobiju zaručnički prsten. Čini se da vaš partner još uvijek odlučuje na koji će vam način postaviti pitanje. Stoga se nemojte iznenaditi ako se dogodi iznenada. Još se nije odlučio.

Ako ste samohrani roditelj, u maju ćete imati sreće u ljubavi. Samo zapamtite: vaša djeca nisu vaša slabost. Svatko zbog koga ste se u prošlosti osjećali čudno zbog toga što ste samohrani roditelj ionako nije bio pravi partner za vas.

Ipak, budite oprezni s pesimizmom. Energija sreće u maju može biti uništena ako sami sebe sabotirate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Svinja
(1935., 1947., 1959., 1971., 1983., 1995., 2007., 2019.)

Maj će za vas biti rollercoaster vožnja u stvarima srca. Još više ako ste s nekim u intenzivnoj vezi i strast se prelijeva na nepredvidive načine. Ne suzdržavaj se. Ovaj odnos će se raspasti ako u njega pokušate unijeti logiku i praktičnost. Ova ljubav cvjeta u vatri. Samo trebate biti sigurni da se s tim možete nositi poput plesača vatre.

Ako ste već jako dugo slobodni (razvedeni ili ne), energija ljubavi je svuda oko vas. Nažalost, vi ste razlog zašto to ne može ući u vaš život. Previše ste uplašeni da biste to dopustili.

Zapišite svoje osjećaje i zapitajte se zašto imate te inhibicije. Nema ništa loše u tome kako se osjećaš. Ali kad jednom saznate što vas blokira, možete se početi deblokirati i ponovno se staviti van snage.

 

3. Tigar
(1938., 1950., 1962., 1974., 1986., 1998., 2010., 2022.)

Ako ste slobodni i žarko ganjate nekoga, sreća je na vašoj strani u maju. Čak i ako niste, i dalje imate sreće u ljubavi. Čini se da su poduzimanje akcije i inicijativa ključ vaše sreće ovog mjeseca. Što više djelujete, veća je vaša sreća. Gotovo kao da vas je svemir blagoslovio beskrajnim šarmom u maju. Ne trošite ga!

Ako ste slobodni i osjećate se nesretno zadnjih nekoliko mjeseci (ili godina), jednostavna ljubavna čarolija može pomoći u ublažavanju ove tjeskobe. Sve što trebate učiniti je paliti ružičastu svijeću dok u potpunosti ne izgori. Možete koristiti mirisnu svijeću za dodatnu aromaterapiju. Samo pazite da ne ostavljate plamen bez nadzora jer to može postati opasnost od požara. A za dodatnu pizzu, napišite ljubavnu poruku svojoj srodnoj duši (čak i ako još ne znate tko je) i stavite je pod svijeću prije nego što je zapalite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Zec
(1939., 1951., 1963., 1975., 1987., 1999., 2011., 2023.)

Vaša je sreća ove godine bila super jaka. Ali nismo iznenađeni.  I mjesec maj će nastaviti taj trend.

Proljetne boje i teme trenutno su super sretne za vas, čak i ako je ljeto (ili zima) tamo gdje živite. Neki od vas trebali bi se vjenčati u maju. Čestitamo! Nemojte se iznenaditi ako se sretne stvari nastave događati sve do dana ceremonije. Svemir vas blagoslivlja u ovom trenutku. A ako nosite bijelu haljinu (ili smoking), vaša sreća će biti veća.

Za druge od vas, nemojte gunđati u mjesecu svibnju. Pogotovo o vašem ljubavnom životu. Sreća je svuda oko vas, ali ne osjećate se uvijek kao dobitak na lutriji. Morate samo obratiti pozornost na male znakove i slučajne promjene kako biste vidjeli kako sve polako ide u vašu korist.