RIBE – Mjesečni horoskop za MAJ! -Mjesec prepun raznih izazova, posebno u ljubavi, a evo kakva će financijska situacija biti…

RIBE – Mjesečni horoskop za MAJ! -Mjesec prepun raznih izazova, posebno u ljubavi, a evo kakva će financijska situacija biti…

29 travnja, 2023 0 By Admin

KARIJERA

Ovaj mjesec profesionalno obećava pristojan rast. Može donijeti neke strane ponude, ali mentalni stres može biti prisutan jer vaš odnos sa šefom i starijim osobama na poslu može biti malo pogođen. Planeti vas mogu učiniti hrabrima u svom poslu. Može doći do dobrog rasta u karijeri, a vi ćete se osjećati samopouzdano i motivirano. Dobit možete dobiti preko obitelji i prijatelja. Morat ćete se potruditi da biste stekli slavu i priznanje, ali to će vam doći postupno. Na kraju će vam kolege postati dobri prijatelji. Možete si pomoći u životu. Vaša ustrajnost dobit će vam spore, ali stabilne dobitke i mrežni krug koji će biti dobar za vaš radni život.

 

 

POSAO

Partnersko poslovanje ovog mjeseca može biti pomalo stresno, ali dok god se uglavnom radi s inozemnim klijentima, možda ćete vidjeti određeni priljev sredstava. Možda ćete upoznati neke buduće poslovne partnere i s njima voditi razgovore, ali ih možete lako uvjeriti u svoje poslovne ciljeve i postupke. Ako poslujete s inozemstvom, to vam može pomoći u postizanju dobrih ponuda. Pronaći ćete investitore u svom poslu i oni će vas biti spremni saslušati. Ali budite oprezni prije sklapanja rizičnih poslova. Možete ulagati u poduzeća u svojoj zemlji.

PROFESIONALCI

Osjećat ćete se prilično samopouzdano ovog mjeseca. Povjerenje će se odraziti na vaš rad, a vi ćete bez poteškoća ispuniti svoje ciljeve i predviđene ciljeve za razne radne projekte. Šef vam može dati neke vrijedne povratne informacije o tome kako poboljšati svoj posao. Prihvatite povratne informacije u svoju korist i izbjegavajte raspravljanje s njim. Ovog ćete mjeseca naučiti prihvaćati nove stvari, a ako to učinite, možete bez sumnje uspjeti.

 

 

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje može biti prilično izazovno i pomiješano ovog mjeseca, jer se mogu dogoditi zdravstveni problemi. Ako se molite Bogu, osjećat ćete se dobro. No možda će vam trebati liječnički pregled. Zbog previše izleta možete patiti od bolova u koljenu i struku. Mogu se pojaviti neke probleme s očima, pa pogledajte jesu li vam potrebne naočale ili biste mogli dobiti migrenu. Vježbajte i meditirajte. Jedite pravilnu hranu i ne preskačite obroke. Ovo vas može održati zdravima.

 

 

STUDENTI

Studenti će se osjećati pozitivno i možda će vidjeti donekle povoljan mjesec. Ako žele ići studirati u inozemstvo ili otići u bilo koji drugi grad u svojoj zemlji, mogu dobiti fakultet ili instituciju po svom izboru, a to može biti motivirajuće. Studenti se mogu osloboditi stresa, a vršnjaci i roditelji će ih podržati. Pred njima je mjesec koji obećava. Ako iskoriste svoju strast i hrabrost, mogu uspjeti.

 

Povoljni datumi:

1, 2,3, 4, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 21, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 30

 

Neugodni datumi:

5, 6, 7, 8, 9,, 17, 18, 19, 20, 22, 29

Stranice: 1 2