OVI znaci će konačno rješiti LJUBAVNE PROBLEME i UŽIVATI, a netko će se GORKO KAJATI što je PREVARIO partnera!

OVI znaci će konačno rješiti LJUBAVNE PROBLEME i UŽIVATI, a netko će se GORKO KAJATI što je PREVARIO partnera!

28 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovaj ćete se tjedan možda suočiti s nekim izazovima u svojoj vezi. Postoje šanse za tajnu vezu s nekim. Pokušajte izbjeći bilo kakve korake za napredak ako ne namjeravate imati dugoročnu vezu. Postoje šanse za prekid. Ako prolazite kroz bilo koja pravna pitanja vezana za vaš bračni odnos, ovaj tjedan bi se mogao pokazati stresnim. Zbog planetarnih tranzita vjerojatno ćete shvatiti vrijednost predanosti u vezi. Budite iskreni i izbjegavajte davati bilo kakve lažne obveze svom partneru.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovaj će vam tjedan vjerojatno biti nezaboravan. Možda će se vaši ljubavni izgledi poboljšati. Bračnim parovima koji ne planiraju začeće savjetuje se da budu oprezni. Vjerojatno ćete provesti romantične trenutke sa svojim partnerom, to vam može pomoći da vezu učinite jačom nego prije. Ako planirate nekoga zaprositi, ovaj ćete tjedan možda dobiti odobrenje. Roditelji vam također mogu pružiti podršku, a mogu prihvatiti i vašeg partnera. Ako ste u braku i planirate prirediti iznenađenje svom supružniku, putovanje iznenađenja može učiniti čuda.

 

 

BLIZANCI

Vjerojatno ćete tijekom ovog tjedna doživjeti mnoge pozitivne vibracije i energije. To može potaknuti pozitivne misli i dovesti do bogatstva osjećaja. Pozitivne kozmičke moći i blagoslovi mogu donijeti sa sobom pozitivne osjećaje poput nade, sreće i sklada u vašem ljubavnom životu u drugoj polovici ovog tjedna. Možda se nećete suočiti s mnogim problemima i vjerojatno ćete se dobro provesti sa svojom obitelji i prijateljima

 

 

RAK

Možda ćete se u bračnoj vezi osjećati sretno i uzvišeno zbog brze podrške i ohrabrenja vašeg supružnika tijekom ovog tjedna. Vaš će se suprug možda voljno pobrinuti za vaše potrebe. No, planetarni položaji ponekad mogu uzrokovati različita mišljenja, posebno u pogledu domaćih pitanja tijekom posljednjeg dijela ovog tjedna. Oboje morate biti na istoj strani dok postavljate svoje prioritete u paru, inače neslaganje može dovesti do velikih sukoba u vašem bračnom životu. Samcima se čini da tjedan nije povoljan za izgradnju skladnog odnosa. Problemi mogu nastati niotkuda. Međutim, problemi možda neće dopustiti da stvari izmaknu kontroli.

LAV

Ovo može biti povoljan tjedan za vašu vezu. Vjerojatno ćete provesti kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom. Kako tjedan odmiče, planetarni utjecaji mogu vas natjerati da razumijete jednadžbu vašeg odnosa i što uzrokuje neko nezadovoljstvo. Ovo je možda idealno vrijeme za pronalaženje realnog razumijevanja vašeg odnosa. Sredinom tjedna postoje mogućnosti za neke smetnje. No, tijekom posljednjeg dijela ovog tjedna, možda ćete biti blagoslovljeni nekim uzbudljivim romantičnim trenucima koji bi mogli biti početak novog poglavlja radosti i sreće.

 

 

DJEVICA

Ovaj tjedan možete izbaciti mješovite rezultate. Ovaj tjedan bi se mogao pokazati važnim za vas u smislu ljubavi i odnosa. Vi i vaš partner možete podijeliti nezaboravna sjećanja, no postavljati velike nade jedni od drugih može vam postati prepreka u životu. Preporuča se ne očekivati ​​veće stvari jedno od drugog, jer male stvari nadoknađuju veće geste. Slušajte svog partnera i pokušajte riješiti razlike jasnom komunikacijom i ne skrivajući se iza svojih sumnji i prepreka. Međutim, sve u svemu, ovo može biti sretan tjedan za vas. Svi vaši snovi mogu se ostvariti, a oboje možete ojačati svoju vezu postupnim napredovanjem i podizanjem odnosa na drugu razinu.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2