DJEVICA – Mjesečni horoskop za MAJ! – Morat ćete donijeti bitne životne odluke i posložiti prioritete, doživjet ćete uspone i padove

DJEVICA – Mjesečni horoskop za MAJ! – Morat ćete donijeti bitne životne odluke i posložiti prioritete, doživjet ćete uspone i padove

28 travnja, 2023 0 By Admin

 

KARIJERA

Ovaj mjesec može biti profesionalno mješovit. To vam može dati puno kreativnosti, a također i probleme možete riješiti na poslu. Vaš ego može uzrokovati neke probleme u komunikaciji sa šefom i starijim osobama. Ovog ćete se mjeseca možda osjećati kao da vas prepoznaju stariji. Vaše samopoštovanje može biti nisko, ali zahvaljujući pozitivnim učincima planeta, osjećati ćete se samopouzdano i imat ćete mentalni mir. Šef će cijeniti vašu kreativnost i naporan rad. Radna putovanja mogu vam donijeti dobre rezultate.

 

 

POSAO

Poslovi se za vas trenutno mogu miješati i dugoročno može biti uspjeha u vašem poslu, ali mogu biti i rizični. Planeti vam omogućuju lako uzimanje poslovnih kredita. Možda ćete uspjeti u kreativnom sektoru i poslovima zahvaljujući svojoj inteligenciji i kreativnosti do sredine mjeseca, ali nakon toga morate biti oprezni. Prije potpisivanja obratite pažnju na poslovne pregovore i ugovore jer vam proaktivno ponašanje može donijeti sreću.

 

PROFESIONALISTI

Profesionalci mogu ovog mjeseca zasjati na mnogim poljima, poput bankarskog, obrazovnog i medijskog i zabavnog sektora. Vaše će se ime uzeti s poštovanjem. Vaši juniori na poslu možda će vas gledati kao izvor inspiracije za njih, ali oni vam mogu stvoriti neke probleme nakon sredine mjeseca. Također, neki stariji na poslu mogu biti ljubomorni na vašu inteligenciju. Planeti će poboljšati vašu inteligenciju i šarm. Na poslu možete dobiti iznenadni status, slavu i priznanje. Morate ostati skromni i naporno raditi kako biste stekli slavu.

 

 

ZDRAVLJE

Čini se da je vaše zdravlje ovog mjeseca dobro do sredine mjeseca, ali nakon toga može biti nekih problema, pa su vjerojatni mentalni stres i obiteljske napetosti. Možete imati problema s visokim tlakom ili šećerom. No nakon sredine mjeseca situacija vas može uznemiriti jer možete osjećati da ste zanemarili svoje zdravlje. Zdravlje vašeg supružnika može vas zabrinuti. Možda se želite usredotočiti na zdravlje članova svoje obitelji. Poželjno je voditi računa o svom zdravlju i suzdržati se od loših navika i radnog stresa.

 

 

STUDENTI

Studenti će se dobro zabaviti ovaj mjesec. Osjećaju se predano studiju i mogu čak dobiti stipendije, ali nakon sredine mjeseca mogu se suočiti s nekim poteškoćama. Njihova mudrost i naporan rad mogu ih postići da postignu svoje obrazovne ciljeve. Planeti pomažu studentima da upišu dobre fakultete. Studenti inženjerstva ovaj put mogu dobro proći, a oni koji daju ispite iz inženjerstva mogu postići uspjeh unatoč nekim izazovima da očiste ispit iz prvog pokušaja. Studenti moraju vjerovati u svoja osjećanja tijekom ispita.

 

 

Povoljni datumi:

2,3, 8, 9, 10, 11, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 25, 26, 27 28, 29, 30

 

Manje povodni datumi:

1, 4, 5, 6, 7, 12, 13, 14, 21, 23, 24, 

Stranice: 1 2