CIGANSKE KARTE otkrivaju VAŠU SUDBINU za narednih 7 dana – opširno za SVAKI znak!

CIGANSKE KARTE otkrivaju VAŠU SUDBINU za narednih 7 dana – opširno za SVAKI znak!

28 travnja, 2023 0 By Admin

Horoskop je sastavljen uz pomoć zvijezda, numerologije i karata…

OVAN

Ovo može biti povoljan tjedan za vas. Možda će sreća biti na vašoj strani ovog tjedna. Ovaj će vam tjedan vjerojatno biti naklonjen u smislu ljubavi i odnosa. Komunikacija i kvaliteta vremena s partnerom mogu ojačati vaš ljubavni život. Bračni život može teći glatko uz pravilno razumijevanje. Ovaj tjedan možete dobiti iznenadne financijske izdatke za zdravlje pa biste trebali voditi brigu o zdravlju i pokušati ulagati u stvari vezane za zdravlje koje bi vam mogle pomoći u budućnosti. Sveukupno ovaj tjedan može donijeti željenu financijsku dobit. Radni stručnjaci moraju izbjegavati agresiju i svađe na radnom mjestu. Ovaj tjedan možete dobiti financijsku pomoć od poslovnog partnera ili će ideja vašeg poslovnog partnera vjerojatno biti uspješna. Učenici će vjerojatno imati dobre rezultate na ispitima. Njihovi učitelji mogu prepoznati naporan rad. Šanse za uspjeh na visokom studiju su velike ovog tjedna. Ovaj tjedan može biti dobar u zdravstvenom smislu. Budite oprezni tijekom putovanja i pridržavajte se prometnih pravila.

 

 

BIK

Ovaj tjedan će vjerojatno biti zauzet poslom i putovanjima vezanim uz posao. Možda ćete dobiti neke dobre prilike, ali postoje šanse i za neke izazove s kojima se morate suočiti. Ovaj tjedan morate voditi računa o svom zdravlju. Savjetujemo vam da izbjegavate svađe s poslovnim partnerom. Može postojati nevidljivi strah vezan za radno mjesto ili posao. Moguće je obavljati poslove vezane uz inozemstvo. Nemojte donositi nikakvu odluku da napustite svoj posao u agresiji. U obiteljskom poslu može doći do nesuglasica. Ovaj tjedan morate obratiti pažnju na svoju bračnu vezu. Budite pristojni i skromni sa svojim partnerom. Cijenite svog supružnika zbog njegove/njezine prisutnosti u vašem životu, to bi moglo ojačati vaš odnos. Vaš ljubavni život ovog tjedna može dobiti novi zaokret. Studentima bi ovog tjedna moglo puno pomoći učenje na daljinu ili bilo koji tečaj online učenja. Vjerojatno ćete uspjeti na natjecateljskom ispitu uz pomoć svog napornog rada i odlučnosti. Međutim, vaša udobnost spavanja može biti poremećena zbog stresa na poslu. Agresija može utjecati na vaše zdravlje. Prijeđite na zdravu prehranu, koja vam može pomoći da ostanete u formi i dobro.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaša uslužna priroda će vam vjerojatno pomoći da steknete nove prijatelje. Vaš stav pun ljubavi i brige može ih natjerati da osjećaju da im dajete veliku podršku. Može vam dobro doći! I na radnom mjestu i kod kuće, vaša inovativna priroda može vam pomoći da održite tempo i unesete više uživanja u svoj život. Samo tako nastavi i monotonija u životu može biti prošlost, zaboravljena i pokopana! Vaša otvorena i ekstrovertna priroda može natjerati ljude oko vas da osjećaju da možda imate negativan stav. Međutim, to vas ne bi trebalo obeshrabriti jer je to njihova nesigurnost i njihov problem, a ne vaš. Vaši roditelji mogu inzistirati da prihvatite ponudu za brak sa svojim voljenim partnerom, što vas može dovesti u nezgodnu situaciju. Ne gubite strpljenje, samo radite na tome i sigurno ćete uspjeti u naumu.

 

 

RAK

Ovaj će tjedan vjerojatno donijeti nove izazove na vašem radnom mjestu. Jedan od drugih problema može vas i dalje mučiti i možda vam neće dopustiti da postignete uspjeh koji želite i zaslužujete. Pozitivni rezultati će se vjerojatno pojaviti nakon nekih kašnjenja i poteškoća. Možda ste otvoreni za nove ideje i za istraživanje novih puteva kako biste pronašli višu razinu u svojoj karijeri. Iako možda imate dobar protok prihoda, to vas također može potaknuti da donesete neke ambiciozne odluke za brzu dobit. Postoje šanse za pogrešne prosudbe i posljedične probleme. Ovo je možda dobro vrijeme da izrazite svoje osjećaje nekome koga volite. Međutim, treba biti posebno oprezan u donošenju važnih odluka jer planetarni utjecaji mogu uzrokovati određene nesigurnosti i zbrku u vašem umu. Ovo će vjerojatno biti izuzetno povoljna faza za vaše obrazovanje. Ipak, budite oprezni jer se ovog tjedna možete suočiti s nekim zdravstvenim problemima.

 

 

LAV

Općenito možete imati dobru kontrolu nad situacijama, ali ponekad možete osjećati da vam sreća možda neće ići u prilog. Dakle, stvari možda neće biti lake. I vjerojatno ćete to shvatiti kada će jedini način da krenete naprijed biti da kopate. Ljubav, prijatelji, odnosi mogu biti zainteresirani, ali karijera može zarobiti vaše vrijeme i um. Profesionalci će imati izazovno vrijeme u skladu s rokovima koji su prijeteći. Iskoristite ovo vrijeme za nastavak kreativnog projekta. Možda će biti nekih suprotstavljenih poteza, što će vas ostaviti zbunjenim ovaj tjedan. Ipak, vjerojatno ćete biti bolje pozicionirani u financijskim domenama. Stvari bi mogle postati relativno bolje na financijskom planu. Može doći do problema s vašom voljenom, a jednadžbe u obitelji također mogu postati izazovne. Možda ćete postati nestrpljivi ili vam nedostatak koncentracije možda neće dopustiti da se dobro učite tijekom ovog tjedna. Što se tiče zdravlja, možda se nećete susresti s mnogo problema pa bi vam se razina energije također mogla povećati tijekom ovog tjedna.

 

 

DJEVICA

Ovaj tjedan može donijeti prostor za rast u vašoj profesiji usred nekih prepreka. Poduzetnici će možda morati pregledati svoj plan tijekom ove faze. Možda postoji jak otpor i kašnjenja, ali postupno ćete vidjeti pozitivan razvoj većine problema. Ovaj tjedan može vas dovesti do financijskog rasta. Dobit i nagrade vjerojatno će biti visoki, a vaše akcije u pravom smjeru mogu vas dovesti do dobrih ulaganja. Ovaj tjedan može doći do ponešto teških trenutaka zbog nekih nesporazuma s vašom voljenom. Međutim, vaša veza može postupno početi svjedočiti pozitivnosti. Ovaj tjedan može vam pomoći da donesete odluke u vezi s nekim važnim pitanjima vezanim za vaše buduće obrazovne izglede. Postupno vas ovaj tjedan može odvesti u pravom smjeru i pomoći vam da ostvarite dobre rezultate. Ovaj tjedan može vam pomoći da poboljšate svoju izdržljivost i kondiciju. Možda ćete biti svjesniji svog zdravlja i možda ćete moći poboljšati razinu svoje kondicije.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2