BIK – Mjesečni horoskop za MAJ! Očekuje vas SJAJAN mjesec s vidljivim razvojem u svojim vezama, karijeri, zdravlju i bogatstvu, zasjat ćete poput dijamnta!

BIK – Mjesečni horoskop za MAJ! Očekuje vas SJAJAN mjesec s vidljivim razvojem u svojim vezama, karijeri, zdravlju i bogatstvu, zasjat ćete poput dijamnta!

27 travnja, 2023 0 By Admin

KARIJERA

Mjesec je za vas profesionalno dobar jer će vas planeti učiniti mudrim, kreativnim i moćnim. Pružit će vam dobar krug umrežavanja i priznanje vršnjaka, ali uglavnom ako vaš posao uključuje inozemna putovanja, vrlo dobro ćete se snaći. Svoje ideje morate izraziti šefu. Šef vas može prepoznati ako s njim podijelite svoje ideje i planove, ali nemojte pokazivati ​​bijes ili ego. Putovanja povezana s poslom mogu dati dobre rezultate, ali može doći do određenih kašnjenja. Na poslu možete postići dobre rezultate ako vrijedno radite i održavate dobre odnose sa svojim kolegama i šefom. Ovo će vam otvoriti vrata za uspjeh u karijeri. Tvoje ime će zasjati, a ti ćeš sada postati slavan. Planeti će vas učiniti mudrijima i odgovornijima na poslu.

 

 

POSAO

Partnersko poslovanje bit će dobro, ali morate se kloniti rizičnih pothvata. Planeti vas mogu učiniti sklonima bijesu. Morate ostati smireni tijekom sklapanja novih poslovnih poslova i pokušati se kloniti rizičnih radnji u poslovnim i rizičnim poslovnim poslovima. Možete pronaći dobre poslovne partnere, posebno iz drugih gradova ili uglavnom iz inozemstva. Ako svom šefu pokažete naporan rad, sada možete očekivati ​​dobitak. Morate pravilno istražiti svoje poslovne partnere. Ne vjerujte nikome slijepo. i ne gubite živce. Morate biti sigurni.

 

 

PROFESIONALCI

Profesionalci sada mogu vidjeti sjajno vrijeme pred sobom i toliki rast u svom radu, posebno ako su u vladinom sektoru ili na kreativnom polju. Stariji i kolege podržati će vas ovaj mjesec. Ovaj mjesec, položaji planeta mogu vam donijeti iznenadne dobitke na poslu kroz vašu sreću i sudbinu. Možete očekivati ​​nekoliko iznenađenja u vezi s vašim profesionalnim životom, a možda ćete dobiti promociju već sada. Trebate imati vjere i strpljenja i mirno donositi odluke nakon dvaput razmišljanja.

 

 

ZDRAVLJE

Zdravlje je možda dobro ovog mjeseca, ali mogu postojati neki manji problemi poput migrene i glavobolje. Pokušajte ne biti previše pod stresom i meditirati.  Pomoći će vam Sunce i sunčeve zrake. Uzimajući zdravu prehranu i radeći vježbe može vam biti dobro. Planeti mogu uzrokovati neke bolesti povezane s radnim stresom poput bolova u vratu i leđima, pa pripazite da se ne naprežete i brinete o sebi. Pokušajte se ne ljutiti i ne izlagati previse stresu.

 

 

STUDENTI

Studentima se osigurava dobar provod. Ovog mjeseca oslobodit će se mentalnih smetnji. Planeti će im dati vrlo svijetao i blistav um koji ih može natjerati na naporan rad. Oni mogu postići dobre rezultate ako ulože dodatni napor u svoje studije, pa će stvari biti dobre za sve studente ako pametno koriste svoj intelekt. Planeti će biti u vašoj kući sudbine i vašoj kući akcije, tako da imate sreće. Morate slušati svoje učitelje i ne razgovarati s njima. Ne poštujte svoje učitelje. Uzmi njihov blagoslov.

 

Povoljni datumi:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 14,15, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 26, 27, 28,30

 

Manje povoljni datumi:

8, 9 10, 11, 12, 13, 18, 19, 24, 25, 29

Stranice: 1 2