OVAN – Mjesečni horoskop za mjesec MAJ! Moći ćete dobiti sve svoje bitke ovog mjeseca. Planeti će vam donijeti velike dobitke i ogroman priljev bogatstva

OVAN – Mjesečni horoskop za mjesec MAJ! Moći ćete dobiti sve svoje bitke ovog mjeseca. Planeti će vam donijeti velike dobitke i ogroman priljev bogatstva

26 travnja, 2023 0 By Admin

KARIJERA

Ovaj će vam mjesec biti prilično dobar i profesionalno i osobno. Stariji će vas možda prepoznati po komunikacijskim vještinama i marljivom radu, ali vaša hrabrost može uzrokovati neke probleme na poslu, pa koračajte pažljivo. Posao vam može donijeti vrlo dobre dobitke tijekom cijelog mjeseca. Pokušajte se pobrinuti za svoj posao, jer vas planeti mogu natjerati da ovog mjeseca steknete priznanje, ali potrebna je pažnja da ne uništite svoju sliku nezrelim govorom.

POSAO

Partnersko poslovanje vrlo vjerojatno će vam sada donijeti uspjeh, ali morate biti oprezni i dobro razmisliti prije nego što poduzmete novu poslovnu ponudu ili korak. Dakle, mogu postojati rizici koje ćete poduzeti i koji vam mogu donijeti uspjeh, ali i probleme. Do problema može doći ako izgubite kontrolu nad strpljenjem i pokažete bijes poslovnim partnerima. Planeti vam mogu donijeti neke inozemne poslovne dogovore i dobitke, ali bit će rizika. Gazite pažljivo.

PROFESIONALCI

Ovog ćete se mjeseca napuniti predanošću i motivacijom i radit ćete vrlo naporno. Ovog mjeseca mogu vas prepoznati šef i kolege. Nastavite s samopouzdanjem i to vam može pomoći da dobro radite i postignete rezultate po želji. Ime i slavu dobit ćete ovog mjeseca. Radno putovanje može vam donijeti dobre vijesti.

ZDRAVLJE

Zdravlje će biti u redu cijeli ovaj mjesec, a vi ćete se osjećati blagoslovljeno i sretno jer neće biti ozbiljnih bolesti. Ipak, pripazite na prehranu, a također svakodnevno radite neke fizičke vježbe. To vam može pomoći da ostanete u formi i dobrog zdravlja. Planeti će vas učiniti jačima nego prije, ali mogu stvoriti i visok krvni pritisak i glavobolju zbog radnog stresa. Morate paziti na svoje oči jer planeti ovog mjeseca mogu uzrokovati neke probleme povezane s očima.

STUDENTI

Studenti će se dobro zabaviti. Bit će hrabri, odlučni i preuzimaju rizike, što će im puno pomoći u njihovim obrazovnim aktivnostima. Koristit će im povoljan smještaj planeta koji znači uspjeh, kao i inozemna putovanja radi obrazovanja, pa studentima sada nije teško dobiti stipendije. Možda ćete jako vrijedno raditi ovog mjeseca. Vaša odlučna akcija može donijeti dobar uspjeh na natjecateljskim ispitima jer će vas odvažiti. 

Povoljni datumi:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7,9, 13, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 26, 27, 28, 30

Manje povoljni datumi:

8,10, 11, 12, 14, 15, 18, 19, 24, 25, 29, 

Stranice: 1 2