3 horoskopska znaka kojima će se SVE LJUBAVNE ŽELJE OSTVARITI za vrijeme Mjeseca nasuprot Plutonu od 28. aprila

3 horoskopska znaka kojima će se SVE LJUBAVNE ŽELJE OSTVARITI za vrijeme Mjeseca nasuprot Plutonu od 28. aprila

26 travnja, 2023 0 By Admin

2. Djevica

Nikad ne smatrate ništa dobro što vam se dogodi kao ‘sreća’ ; volite misliti da vam se sve dobre stvari dogode kao rezultat rada koji ste uložili da se te stvari dogode.

Tijekom ovog tranzita, dobit ćete pomoć u takvom razmišljanju, a to bi vam moglo samo okrenuti glavu, jer će sreća koja je uključena biti prilično očita.

Uskoro ćete upoznati nekoga tko vas automatski ne smatra ljubavnim interesom. Dok se opraštate od te osobe, shvatit ćete da ne možete prestati misliti na njega.

Imate onu ‘ljubavnu viziju’ koja dolazi samo uz tranzit kao što je ovaj i zbog toga se osjećate pomalo vrtoglavo i uzdignuto.

Proganjat ćete tu osobu, usprkos sebi, i shvatit ćete da je to netko koga trebate bolje poznavati. A ono što ga čini još posebnijim je to što se i on osjeća na isti način. Sretno ti bilo!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3.Vaga

Uvijek si samo pretpostavljao da će te sreća pratiti gdje god ideš, a kada je ljubav u pitanju, ne vidiš kako bi se to promijenilo. Vi ste samouvjereni i svoju sreću ne vidite kao nešto što vam je dano ili što vam je sreća donijela; vidiš da si dobra osoba i da zaslužuješ samo najbolje.

Do danas vjerujete u to i čineći to otvarate vrata tranzitima poput ovog gdje dobri ljudi mogu iskusiti dobre stvari zauzvrat.

Ono što povećava udio na je to što se vaša nevjerojatna sreća okreće temi ljubavi. Uskoro ćete otkriti nešto vrlo stvarno i čisto u svom životu, a to će doći u obliku romantičnog partnera.

Zaslužuješ li biti OVOLIKO sretan? U svakom slučaju, sigurno želite! Samo naprijed, prijatelju, jer je ovo vrlo sretno vrijeme za tebe!

Stranice: 1 2