ŽENA OVAN – Skromna je, ambiciozna, vrijedna i uporna! Važnije joj je POŠTENJE i LJUBAV od novca i to je ŽENA koja kad voli, voli SVIM SVOJIM SRCEM!

ŽENA OVAN – Skromna je, ambiciozna, vrijedna i uporna! Važnije joj je POŠTENJE i LJUBAV od novca i to je ŽENA koja kad voli, voli SVIM SVOJIM SRCEM!

25 travnja, 2023 0 By Admin

Kada joj se muškarac sviđa, reći će mu to direktno ili će nekim postupkom direktno pokazati. Kada je u vezi, vjernost joj je na prvom mjestu.  Kada je u vezi, nije od onih koje “napuštaju brod” pri prvom problemu. Istrpit će svašta da bi sačuvala vezu.

Kada dođe do prekida veze, nije od onih koji teško prebole. Ona lako preboli prekid i nastavlja dalje. Ovnicu nećete osvojiti laskanjem i prozirnim komplimentima. Od takvih muškaraca pobjegne što dalje.

Obitelj i prijatelji su joj vrlo bitni. Kada su oni u pitanju, trudit će se da zadrži dobre odnose.

Veoma voli obitelj i prijatelje. A ako su još i ponosni na nju, tada njenoj sreći nema kraja. Prijatelje obično ima za cijeli život. Često se dešava da su i prijatelji ljubomorni na nju, pogotovo prijateljice. S njom se teško nositi i ističe se po mnogočemu, a zbog svih njenih pozitivnih karakteristika, često dođe do ljubomore.

Vrlo često je primjer drugima, jer je neovisna i pršti od samopuzdanja. Hrabra je, ne bježi od problema i stvarnosti, nego će se u svakom trenutku suočiti sa njima.

Ovnica voli maštati, ali ona za razliku od drugih, svoju maštu pretvara u stvarnost.

Uvijek stvara nekakve planove i ideje, a za razliku od mnogih, svoje planove realizira. Voli se natjecati na raznim područjima, ali njena pobjeda je uvijek poštena. Ne koristi se raznim prevarama i smicalicama da bi postigla i ostvarila ono što naumi.

Imponira joj kada pobijedi i kada ju drugi gledaju kao pobjednika, posebno kada zna da je poštenim putem došla do toga.

Voli imati sve po kontrolom pa se često miješa u situacije u koje zaista ne bi trebala, jer se ne tiču direktno nje.

Ovnica se voli svađati. Time pokazuje svoju dominantnost, a ponekad se svađa bez nekog razloga. Ljudi su često ljubomorni na nju. Smeta im tako čvrst karakter, odvažnost, snaga i sve ostale karakteristike koja Ovnica posjeduju, a oni ne. Zato su često ljubomorni na Ovnice, jer se teško sa time nose što oni ne mogu biti takvi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ljubomorni su i kada su ljubavne veze u pitanju. Voli crvenu boju i često nosi odjevne predmente crvene boje. Dok drugi ne preferiraju tu boju, jer smatraju da je preupadljiva i prenapadna, njoj to ne smeta, jer ona voli da je upadljiva.

Stranice: 1 2