U ZADNJIM DANIMA APRILA dolazi do promjena koje OVI znakovi ni u snu NE OČEKUJU…

U ZADNJIM DANIMA APRILA dolazi do promjena koje OVI znakovi ni u snu NE OČEKUJU…

25 travnja, 2023 0 By Admin

VAGA

Spremni ste za završnu raspravu, dobre vijesti koje će donijeti promjene za koje ste se borili i stvari koje će riješiti vašu situaciju, na ovaj ili onaj način. Neki kompromisi jednostavno nisu vrijedni borbe i nećete ih napraviti, čak ni ako vam se na prvi pogled čine pametni.

Posavjetujte se s ljudima koji vas vole i poštuju i ne otvarajte previše dijaloga s onima kojima ne vjerujete u potpunosti. Morate zaštititi svoje unutarnje dijete od upada ograničenih uvjerenja drugih ljudi.

 

ŠKORPIJA

Meduze se mogu naći u moru na našem planetu. Možete vidjeti da neke stvari traju godinama i da su se uklopile u svako područje vašeg života, iako ih usput niste smatrali velikim i važnim. Čini se da je jednostavnost bila njihova moć.

Vaš prihod nije tako stabilan koliko biste željeli da bude i moguće je zaraditi nešto novca sa strane, kroz slobodne poslove ili poslove sa skraćenim radnim vremenom.

 

STRIJELAC

Ideje padaju na pamet i tjeraju vas da požurite stvari koje se ne mogu požuriti. Možete naletjeti na zid ako jurite, stoga pokušajte kontrolirati te impulse i provjeriti stvarne okolnosti koje se mogu iskoristiti u vašu korist, te one koje bi vam mogle ograničiti kretanje ili vas zaustaviti kada želite nastaviti.

Trebate strpljenje i malo više vremena da ostanete uravnoteženi i završite ono što ste započeli. Iako neke stvari možete rastaviti u trenu, možda bi bilo bolje da to ne činite.

 

JARAC

Prva umjetnica zaslužna za korištenje automatskog ugađanja u pjesmi bila je Cher. Ne postoji čarobna formula za inovaciju, a svakako trebate nešto novo i svježe u svom životu. Da biste došli do točke oslobođenja, morat ćete osloboditi svoj um i dopustiti sebi da budete djetinjasti i upravljani instinktima.

Podrška koja se daje određenim pojedincima neće se isplatiti, ali se i dalje osjećate dobro kada pomažete. Držite se veza koje ne dolaze s ogromnim dugom vezan za njihovu srž.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Neke su vas situacije naučile da vjerujete u sebe čak i kada niste bili sigurni u svoje osjećaje i svoju stvarnu poziciju. Nije vaše mjesto da se miješate u poslove drugih ljudi, ali nije na njima ni da se miješate u vaše. Čini se da je potreban novi početak kako biste mogli postaviti jasnije granice od početka.

Promjena se već dogodila u vašem srcu. Spremni ste se suočiti sa stvarnošću i suočiti se sa životom onakvim kakav jest, i nećete pristati na ništa manje od onoga što znate da zaslužujete.

 

RIBE

Jedini umjetnik koji je dospio na vrh britanskih ljestvica svirajući solo i kao dio dua, tria, kvarteta, kvinteta i ansambla je Paul McCartney. Znate da ste posebni i talentirani za određene stvari, ali niste imali priliku procvjetati i podijeliti svoje sposobnosti s ostatkom svijeta u pravom tonu.

Previše je stvari stajalo na putu, ali to ne znači da ih danas niste u mogućnosti osloboditi i osloboditi, čak i ako to niste mogli učiniti prije.

Stranice: 1 2